HUAWEI pametni telefon P Smart Z 4GB/64GB, Midnight Black

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Nov, vsa pripadajoča opremaČrna barvaDeluje na vsa omrežja24 mesečna garancijaHuawei pametni telefon P Smart Z ima poseben dizajn in velik zaslon. Ima sprednjo izskočno k... Preberi cel opis
445,47 €
3-7 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 6-10 dneh Dobavljivo v 3 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:27.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek HUAWEI pametni telefon P Smart Z 4GB/64GB, Midnight Black. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
5G
ne
Barva
Delovni pomnilnik (RAM)
Dual SIM
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00CA1AB4
Prijavi napako
Nov, vsa pripadajoča opremaČrna barvaDeluje na vsa omrežja24 mesečna garancijaHuawei pametni telefon P Smart Z ima poseben dizajn in velik zaslon. Ima sprednjo izskočno kamero in dodatno stekleno lečo za vrhunske fotografije. Baterija ima kapaciteto 4000 mAhIzjemen dizajnHuawei pametni telefon P Smart Z se ponaša z edinstvenim videzom. Gladek del ima posebno teksturo, ki je podobna svili in se blešči pod svetlobo.Telefon ima kar 16,74 cm (6,59'') velik Ultra FullView zaslon. Z velikim pogledom, brez zareze na vrhu, omogoča neomejeno zabavo med gledanjem filmov, igranjem iger in branjem e-knjig.Posebna izskočna sprednja kameraPohvali se z izskočno kamero. Ko boste želeli narediti selfi, bo sprednja kamera v sekundi samodejno izskočila in se samodejno tudi skrila, ko je ne boste več potrebovali.Sprednja kamera ima 16 MP in s podporo umetne inteligence omogoča optimizacijo fotografije v realnem času.Zadnja kamera prepozna 22 različnih kategorij in več kot 500 različnih scen. Vaše fotografije bodo tako bolj natančne in barvite.Jasne in svetle fotografijeHuawei P Smart Z ima na kameri nameščeno dodatno stekleno lečo, objektiv 6P pa učinkovito zbira svetlobo za povečanje ločljivosti in kontrasta, s čimer poskrbi za boljšo kakovost fotografij. Fotografije bodo jasne, svetle in izredno realistične.Omogočeno vam bo retuširanje 3D portretov. Sprednja in zadnja kamera lahko retuširata vaš portret z osvetlitvenim učinkom studijske kvalitete.Odlično delovanjeZa izjemno delovanje Huawei pametnega telefona bo poskrbel izboljšan 8-jedrni procesor Kirin 710F, ki omogoča hitro delovanje in zmanjšuje porabo baterije. Telefon ima vgrajeno baterijo s kapaciteto 4000 mAh. Vse svoje spomine boste lahko shranili na 64 GB velik notranji spomin, ki ga lahko tudi razširite s pomočjo spominske kartice (do 512 GB). K lažji uporabi bo pripomogel tudi EMUI 9.0, ki vam bo pomagal pri večji učinkovitosti pri vsakdanjih opravilih.Opremljen je z obojestranskim priključkom USB-C, ki bo poskrbel za hitro in enostavno polnjenje.
HUAWEI pametni telefon P Smart Z 4GB/64GB, Midnight Black
HUAWEI pametni telefon P Smart Z 4GB/64GB, Midnight Black
445,47 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka