Klarfit (FIT14-Homegym 9000W)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Večfunkcijska fitnes postaja KLARFIT Ultimate Gym 9000 vam bo pomagala pri vsakodnevni vadbi in vam omogočala vadbo doma, ki je prijazna tudi vašim sklepom. Robustni okvi... Preberi cel opis
1.196,90 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 16:13.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Electronic star ponudbi
Ponudba trgovine Electronic star za izdelek Klarfit (FIT14-Homegym 9000W). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00C7B1B2
Prijavi napako
Večfunkcijska fitnes postaja KLARFIT Ultimate Gym 9000 vam bo pomagala pri vsakodnevni vadbi in vam omogočala vadbo doma, ki je prijazna tudi vašim sklepom. Robustni okvir, zaščiten s prašno barvo, ki je izdelan iz peskanega, kakovostnega jekla, omogoča izvajanje več kot 100 različnih vaj za celotno telo. Da bi z vadbo lahko pričeli takoj boste fitnes napravo Ultimate Gym 9000 prejeli skupaj z utežmi s težo 100 kg, ki jih lahko zložite eno na drugo v korakih po 7 kg. Škripec zagotavlja enakomerno gibanje z optimalnim prenosom moči. S sedeža postaje boste imeli dostop do postaje za krepitev prsnih mišic, ki jo lahko uporabite tudi za izvajanje vaje bench press. S pomočjo postaje leg press boste učinkovito okrepili sprednje mišice nog. Škripec je idealen za krepitev bicepsov, tricepsov in hrbtnih mišic. To pa še ni vse: na klopi z negativnim naklonom lahko izvajate dodatne vaje za noge in trebuh, dip postaja in stepper pa smiselno zaključujeta možnosti vadbe za preostale mišične skupine. Kakovostno oblikovano oblazinjenje zagotavlja najvišje udobje pri vadbi, prav tako pa je izredno preprosto za čiščenje. Trenirate raje v dvoje? Izdelek Ultimate Gym 9000 blagovne znamke KLARFIT je tako zasnovano, da bo ugodilo tudi tej želji. Celovit trening celotnega telesa za krepitev vseh mišičnih skupin: Ultimate Gym 9000 blagovne znamke KLARFIT .
Klarfit (FIT14-Homegym 9000W)
Klarfit (FIT14-Homegym 9000W)
1.196,90 €
v Electronic star

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka