SAMSUNG indukcijska kuhalna plošča NZ64N9777BK/E2 Virtual Flame

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Virtual Flame tehnologija vam omogoča, da uživate v intuitivnem vizualnem nadzoru plamenov. LED osvetlitev pred gorilniki žari kot pravi plinski plamen in označuje raven ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Ni na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o sgermobil.si ponudbi
Ponudba trgovine sgermobil.si za izdelek SAMSUNG indukcijska kuhalna plošča NZ64N9777BK/E2 Virtual Flame. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Globina (cm)
52 cm
Način upravljanja
Prenosna
ne
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00C5B3F9
Prijavi napako
Virtual Flame tehnologija vam omogoča, da uživate v intuitivnem vizualnem nadzoru plamenov. LED osvetlitev pred gorilniki žari kot pravi plinski plamen in označuje raven toplote za bolj intuitiven način kuhanja. Obenem jasno prikazuje, ali so gorilniki vklopljeni ali izklopljeni, s čimer vam zagotavlja dodatno brezskrbnost. Enostavno kuhajte velike jedi ali več jedi hkrati s Flex Zone Plus. To izjemno široko, odprto območje ponuja veliko večjo fleksibilnost in učinkovitost. Prav tako zazna število, velikost in obliko posod. Tako se vse jedi skuhajo enakomerno z minimalno energijo, brez »mrtvih točk«. Preprosto drsenje s prstom po LED zaslonu prilagodi raven toplote z enim preprostim gibom. Funkcija varnostnega izklopa vam zagotavlja popolno brezskrbnost. Samodejno izklopi kuhalne površine, na katerih se jedi kuhajo zelo dolgo ali na katerih po določenem času ni nobene spremembe v delovanju. 2-stopenjski indikator preostale toplote vam omogoča učinkovito uporabo preostale toplote. »h« označuje, da je kuhališče bolj vroče od 45 °C, medtem ko »H« pomeni, da je temperatura presegla 60 °C, oba znaka pa se izklopita, ko je kuhalna plošča hladna in varna na dotik.
SAMSUNG indukcijska kuhalna plošča NZ64N9777BK/E2 Virtual Flame
SAMSUNG indukcijska kuhalna plošča NZ64N9777BK/E2 Virtual Flame
759,99 €
v sgermobil.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka