HUAWEI pametna ura Band 3 Pro 0.95" BT, Obsidian Black

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Huawei zapestnica ima multi funkcijski ekran. Zapestnica vam pokaže prehojene korake, alarm, uro, srčni utrip, porabljene kalorije, obvešča vas o klicih in sporoči... Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Ni na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:46.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Gsmaparati.si ponudbi
Ponudba trgovine Gsmaparati.si za izdelek HUAWEI pametna ura Band 3 Pro 0.95" BT, Obsidian Black. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
GPS sprejemnik
da
Izgled
Kompatibilna z
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00C47036
Prijavi napako
Huawei zapestnica ima multi funkcijski ekran. Zapestnica vam pokaže prehojene korake, alarm, uro, srčni utrip, porabljene kalorije, obvešča vas o klicih in sporočilih, beleži vaše treninge in aktivnosti. Vse podatke vam prenese na vaš pametni telefon.. Zapestnica ima integriran nov senzor za merjenje srčnega utripa, ki lahko meri utrip 24ur, vsako sekundo in s tem zagotavlja izjemno natančnost. Z zapestnico lahko poiščete tudi vaš pametni telefon (ČE JE POVEZAN Z BLUETOOTH IN V DOSEGU 10M), Zapestnica bo beležila kvaliteto vašega spanja. Zapestnica je vodoodporna do 50m oziroma do 5 atmosferov, kar pomeni da se z njo lahko tudi plavate.
Huawei pametna zapestnicabo beležila vašo aktivnost med dnevom in ponoči. Z Bluetooth tehnologijo se poveže z vašim telefonom, združljiva je z napravami Android in Apple.
Baterija ob normalni uporabi drži 9 dni (testirano v laboratoriju na podalgi porabe Huawei in Honor telefonov), nato pa jo lahko s pirloženim polnilnim kablom ponovno napolnete.
HUAWEI pametna ura Band 3 Pro 0.95" BT, Obsidian Black
HUAWEI pametna ura Band 3 Pro 0.95" BT, Obsidian Black
76,99 €
v Gsmaparati.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka