VIDAXL tenda iz platna (336x246cm) oranžna in bela

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ta platnena tenda, ki jo lahko namestite na svoj obstoječi okvir za tendo, je popolna izbira za zagotavljanje zaščite pred škodljivimi UV žarki, saj vam bo ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

20

Cena je bila osvežena danes ob 14:09.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o vidaXL.si ponudbi
Ponudba trgovine vidaXL.si za izdelek VIDAXL tenda iz platna (336x246cm) oranžna in bela. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Širina (cm)
246
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00C1593F
Prijavi napako
Ta platnena tenda, ki jo lahko namestite na svoj obstoječi okvir za tendo, je popolna izbira za zagotavljanje zaščite pred škodljivimi UV žarki, saj vam bo na balkonu, terasi ali vrtu zagotovila prijetno senco.

Idealna je za okvirje za tende velikosti 3,5 x 2,5 m. Tenda atraktivne barve bo popoln dodatek za vaš vrt. Izdelana je iz UV odpornega in barvno obstojnega poliestra, zato je ta platnena tenda izjemno trpežna in primerna za dolgoletno uporabo.

Opomba: To je samo zgornji del nadstreška. Paket ne vsebuje okvirja. To je visokokakovosten nadomestni zgornji del za tiste, ki že imajo okvir.
VIDAXL tenda iz platna (336x246cm) oranžna in bela
VIDAXL tenda iz platna (336x246cm) oranžna in bela
50,99 €
v vidaXL.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka