ELECTROLUX pralno-sušilni stroj EW9W161B

ELECTROLUX pralno-sušilni stroj EW9W161B

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Fuzzy logic - prilagajanje pranja glede na vrsto in količino perilaPrilagajanje porabe vode, glede na vrsto in količino perila. Stroj porabi manj vode za manj perila in v... Preberi cel opis
1.665,94 €
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na voljo

Cena je bila osvežena danes ob 02:24.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Oprema center d.o.o. ponudbi
Ponudba trgovine Oprema center d.o.o. za izdelek ELECTROLUX pralno-sušilni stroj EW9W161B. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Glasnost pri ožemanju (v dB)
76
Globina (cm)
63
Novi energijski razred pranja (2021)
C
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00C00E84
Prijavi napako
Fuzzy logic - prilagajanje pranja glede na vrsto in količino perilaPrilagajanje porabe vode, glede na vrsto in količino perila. Stroj porabi manj vode za manj perila in več vode za več perila in s tem posledično tudi električne energije, saj segrevanje vode poteka krajši čas.Prilagajanje porabe vodePrilagajanje porabe vode, glede na vrsto in količino perila. Stroj porabe monj vode za manj perila in več vode za več perila in stem posledično tudi električne energije, saj segrevanje vode poteka krajši čas.Tekstovni zaslonZaslon, na katerem se izpisujejo različna besedila, ponavadi se nastavlja tudi jezik izpisov.
Nastavitev zamika vklopaVklop stroja lahko zamaknemo za nekaj ur vnaprej (timer).
Boben za nežno pranje perilaBoben je oblikovan tako, da ima večje število manjših luknjic in posebno obliko, ki zagotavlja čim bolj nežno pranje perila in preprečuje muckanje perila.Varovanje dotočne cevi proti izlitju vodeDvojna cev preprečuje izliv vode v primeru, da bi prišlo do poškodbe dotočne cevi.
ELECTROLUX pralno-sušilni stroj EW9W161B
ELECTROLUX pralno-sušilni stroj EW9W161B
1.665,94 €
v Oprema center d.o.o.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka