SONY mobilni telefon Xperia 10 plus (Dual SIM), črn

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Xperia 10 Plus ima elegantno obliko brez robov, ki obkroža zaslon s formatom 21:9 in HD+ ločljivostjo, ki predstavlja idealno površino tako za delo kot za zabavo. Sonyjev... Preberi cel opis
174,92 € -11 %
155,90 €
2-4 dni
-11 %174,92 €
z dostavo 174,30 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
174,30 €
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 4-6 dneh Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:11.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek SONY mobilni telefon Xperia 10 plus (Dual SIM), črn. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dual SIM
da
Oblika mobilnega telefona
Operacijski sistem
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00C000CF
Prijavi napako
Xperia 10 Plus ima elegantno obliko brez robov, ki obkroža zaslon s formatom 21:9 in HD+ ločljivostjo, ki predstavlja idealno površino tako za delo kot za zabavo. Sonyjev intuitivni večokenski uporabniški vmesnik na zaslonu z diagonalo 16,5 cm omogoča hkraten prikaz dveh aplikacij, pri čemer imata obe dovolj prostora za uporabniku prijazno izkušnjo uporabe. Tako lahko, na primer, svoje priljubljene video posnetke gledate med prejemanjem in pošiljanjem sporočil brez potrebe po zapiranju aplikacije. Hkraten zagon dveh aplikacij še nikoli ni bil tako enostaven.

Na začetnem zaslonu lahko tako uporabite dolgi pritisk na ikono aplikacije, ki jo želite zagnati, ali pa zaženete Side Sense, ki je sedaj prvič na voljo v srednjem razredu in omogoča izbiro obeh aplikacij, ki ju želite prikazati hkrati.

Xperia 10 Plus se s svojim tankim ohišjem popolnoma prilega vaši dlani in tako omogoča enostavno uporabo. Steklo Corning® Gorilla® Glass 5 zagotavlja dodatno trpežnost in odpornost, čudovita kovinska končna obdelava pa le še poudarja njegovo elegantno obliko.
SONY mobilni telefon Xperia 10 plus (Dual SIM), črn
SONY mobilni telefon Xperia 10 plus (Dual SIM), črn
155,90 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka