Catan

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ste v dobi velikih odkritij, ko vaše in druge ladje najdejo neznani otok Catan. Pomorščaki komaj čakajo, da stopijo na kopno, zato otok takoj naselijo z dvema naseljema. ... Preberi cel opis
38,99 € -10 %
34,99 €
-10 %38,99 €
z dostavo 39,38 €
Cena z dostavo
39,38 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:45.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Meeple.si ponudbi
Ponudba trgovine Meeple.si za izdelek Catan. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00BFF75B
Prijavi napako
Ste v dobi velikih odkritij, ko vaše in druge ladje najdejo neznani otok Catan. Pomorščaki komaj čakajo, da stopijo na kopno, zato otok takoj naselijo z dvema naseljema. Tu kmalu postane tesno, zato pomorščaki - igralci gradite ceste in ustanavljate nova naselja, ki sčasoma zrastejo v mesta. Da bi se širili, potrebujete surovine, ki jih ima Catan v izobilju. Vi pa včasih trpite pomanjkanje določenega vira, zato je trgovina oz. menjava surovin nujna.
Da bi zmagali, morate igrati premišljeno že od začetka, ko postavite prvo naselje. Genialnost te igre je v večplastnem igralnem mehanizmu, ki ga sestavljajo taktika, prebrisano trgovanje, nekaj sreče in nenehna napetost. Vsakič drugačna igralna plošča pa poskrbi, da se je ne boste naveličali še dolga leta. Če pa si želite spremembe, so vam na voljo številni dodatki.
Naseljenci otoka Catan, sedaj le Catan, so izšli že leta 1995 in osvojili ves svet, saj so prodali že 20 milijonov iger. Na domačem trgu je Catan s preprostimi in slovenskimi navodili prisoten 15 let in to s šesto izdajo.
VSEBINA:
19 pokrajinskih polj, 6 delov, okvirja, 18 žetonov, 95 kart s surovinami, 25 kart razvoja, 6 posebnih kart, 97 igralnih figuric, 2 stojalci za karte, 2 kocki, pravila igranja in almanah.
Catan
Catan
34,99 €
v Meeple.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka