Dynaudio Evoke 20-Bookshelf Zvočnik

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
IzdelavaDynaudio v izdelavi svojih zvočnikov že desetletja uporablja magnezijev silikatni polimer, kakor tudi v tem zvočniku oz. v 14-centimeterski srednjetonski enoti. N... Preberi cel opis
1.075,00 €
1-2 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Raspoloživo odmah Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:33.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Sonusart ponudbi
Ponudba trgovine Sonusart za izdelek Dynaudio Evoke 20-Bookshelf Zvočnik. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00BD9D0B
Prijavi napako
IzdelavaDynaudio v izdelavi svojih zvočnikov že desetletja uporablja magnezijev silikatni polimer, kakor tudi v tem zvočniku oz. v 14-centimeterski srednjetonski enoti. Njegovi nizkotonci imajo diafragmo debeline samo 0,4 mm, kar zagotavlja pravo kombinacijo enostavnosti in moči, ki zagotavlja optimalno zmogljivost. 52mm aluminijasta tuljava zagotavlja pravilno ravnovesje teže in količine navitja za močne nizke frekvence in zadostno mehansko in električno du&scaronenje, poudarek pa je tudi na jasnosti srednjih frekvenc (pri katerih je prisotnih veliko podrobnosti v glasbi). VisokotonecVisokotonec v tem zvočniku je popolnoma nov &ndash imenuje se Cerotar in temelji na ključnih tehnologijah, ki se nahajajo v nagrajenem Esotar Forty visokotoncu, kakor tudi v novem, močnem Esotar 3 visokotoncu, ki se nahaja v Confidence seriji. Tako kot vsi drugi visokotonci ima tudi ta 28mm premera in mehko kupolo z natančnej&scaronim premazom, ki se uporablja na natančno določenih lokacijah za optimizacijo visokofrekvenčnega delovanja - to je proces, ki izhaja iz razvoja najbolj ekskluzivnih zvočnikov Dynaudio. Cerotar ima komponento pod nazivom Hexis. To je notranja kupola, ki oblikuje pretok zraka za glajenje frekvenčnega odziva in izničuje neželjene resonance, ki lahko vplivajo na sam zvok. Celoten sistem poganja nov močan magnetni sistem Ferrite+, ki je odgovoren za večjo občutljivost, izbolj&scaronano ločljivost detajlov in bolj naraven, ter dinamičen odziv. OblikovanjeOblika zvočnika je moderna, brezčasna in vrhunska. Zvočnik je dostopen v 4 prelepih barvah: Black High Gloss, White High Gloss, Walnut Wood in Blonde Wood. Na zvočniku se lahko opazi, da nima vidnih pritrdilnih vijakov. Evoke ima preproste, čiste robove, ki poudarjajo zaključek ohi&scaronja in gibljive dele enot.
Dynaudio Evoke 20-Bookshelf Zvočnik
Dynaudio Evoke 20-Bookshelf Zvočnik
1.075,00 €
v Sonusart

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka