Žlica za obuvanje čevljev

Žlica za obuvanje čevljev

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Žlica za čevlje litvanske blagovne znamke Rio Lindo je žlica, kot je še ni bilo. Izdelana je iz javorjevega lesa, ki ji daje intenzivno naravno barvo in edinstveno strukt... Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:41.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o 1001dar.si ponudbi
Ponudba trgovine 1001dar.si za izdelek Žlica za obuvanje čevljev. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00BD5421
Prijavi napako
Žlica za čevlje litvanske blagovne znamke Rio Lindo je žlica, kot je še ni bilo. Izdelana je iz javorjevega lesa, ki ji daje intenzivno naravno barvo in edinstveno strukturo. Je izjemno gladka, zato stopalo kar zdrsne v čevelj. Žlico lahko hranite v priloženem ovitku iz filca, s katerim lahko čevlje tudi očistite. Žlica ima priročno zanko za obešanje. Dolžina: 45 cm. Oblikovanje: Žilvinas Stankevičius. Žlica je na voljo v dveh različicah: vzorčasta (na drugi sliki desno) ali črtasta (na drugi sliki levo). Prosimo, ob naročilu napišite, katero si želite.
Žlica za obuvanje čevljev
Žlica za obuvanje čevljev
61,95 €
v 1001dar.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka