GORENJE hladilnik z zamrzovalnikom NRS9181MX

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
SensoTech
Velik in pregleden LED zaslon omogoča takojšnjo prilagoditev temperaturnih nastavitev. Funkciji, kot sta FastFreeze in HolidayMode, lahko vklopite s...
Preberi cel opis
850,00 €
3-7 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
853,90 €
Dobavljivost

Dobavljivo v 3 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:45.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o BigBoom.eu ponudbi
Ponudba trgovine BigBoom.eu za izdelek GORENJE hladilnik z zamrzovalnikom NRS9181MX. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Glasnost (v dB)
42 dB
Globina (v cm)
64.3 cm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02229B25
Prijavi napako
SensoTech
Velik in pregleden LED zaslon omogoča takojšnjo prilagoditev temperaturnih nastavitev. Funkciji, kot sta FastFreeze in HolidayMode, lahko vklopite s preprostim dotikom. V primeru nenadnega dviga temperature pa vas bo vgrajeni alarm na to takoj opozoril.

Nosilec za steklenice
V hladilnikih Gorenje steklenice ne odvzemajo prostora drugim živilom na steklenih policah, saj je zanje predviden prav poseben nosilec. Z njim je izraba prostora za shranjevanje optimalna.

Tehnologija NoFrost Plus
Odstranjuje led, ohranja svežino. Sistem NoFrost je idealen za zamrzovalnik saj z učinkovitim kroženjem hladnega zraka le tega s pomočjo ventilatorja razvlažuje, podobno kot pri klimatskih napravah. Ker ni vlage, tudi ne nastaja led in na živilih srež. Ciščenje aparata je udobno, saj ni potrebno predhodno odtaljevanje. S tehnologijo NoFrost Plus so ohranjene vse prednosti klasičnega sistema NoFrost v zamrzovalnem delu aparata. V hladilnem delu sistem NoFrost Plus zagotavlja ravno pravo stopnjo vlage in preprečuje izsuševanje svežih živil s pomočjo inovativne kombinacija IonAir in MultiFlow 360°.

MultiFlow 360°
Sistem prezračevanja MultiFlow 360° enakomerno porazdeli zrak v hladilniku ter zagotavlja čim boljše kroženje zraka in pogoje shranjevanja za vašo hrano.

Inverterski kompresor
Inverterski kompresorji so v primerjavi s konvencionalnimi tišji, trajnejši in porabijo manj energije. Bolje in hitreje se prilagodijo na spremembe temperature v hladilniku, na primer ob odprtju vrat, kar pomeni manjša nihanja temperature in boljše pogoje shranjevanja za vašo hrano.

Twistlce
Z odstranljivim notranjim ledomatom TwistIce je v zamrzovalniku vedno dovolj ledu. Preprosto obrnite ročico in uživajte v ohlajeni pijači.

KitchenFit
Oblika tega hladilnika z zamrzovalnikom ustreza globini pulta, zato se bo brezhibno prilegal vaši kuhinji, hkrati pa zagotovil zelo veliko prostora za shranjevanje živil.

NoFrost DualAdvance
Sodobna NoFrost DualAdvance tehnologija v kombiniranih hladilnikih z zamrzovalnikom s pomočjo intenzivnega kroženja hladnega zraka odstranjuje vlago in tako preprečuje nastajanje sreža na živilih ter ledu v notranjosti zamrzovalnega dela. Tako odpade zamudno odtaljevanje in čiščenje zamrzovalnika, zamrznjena živila se med seboj ne sprimejo, ohranja se kakovost, barva in aroma zamrznjenih živil ter omogoči večja izkoriščenost prostora in preglednost nad zamrznjenimi živili. Hladilni del kombiniranega hladilnika pa odlično poskrbi za optimalne pogoje shranjevanja sveže hrane v hladilnem delu, saj sta procesa hlajenja in zamrzovanja popolnoma ločena, zato ne prihaja do mešanja vonjav med zamrzovalnim in hladilnim delom aparata.

Globoke poličke v vratih zamrzovalnega dela
Globoke poličke v vratih zamrzovalnika so naravnost idealna rešitev za večjo preglednost nad shranjenimi manjšimi zamrznjenimi živili, po katerih segate pogosteje. Tudi že načeta embalaža drobne zamrznjene zelenjave, pice, sladoledne lučke in korneti bodo v praktičnih vratnih poličkah vedno takoj pri roki.

Osvetlitev LedLight
Pregleden in učinkovit. LED osvetlitev v hladilnikih ION generation prinaša dve izjemni prednosti – dovršen izgled in učinkovitost. Poleg tega, da zagotavlja odlično osvetlitev, je tudi izredno učinkovita. Njena življenjska doba je trikrat daljša od običajnih žarnic, prihrani pa desetkrat več energije.

Funkcija FastFreeze
Hitrejše zamrzovanje. Funkcija FastFreeze je primerna za hitro in učinkovito zamrzovanje hrane ob večjih nakupih. Deluje intenzivno na izjemno nizki temperaturi –24 °C. Ob vklopu deluje 50 ur in ohranja konstantno temperaturo, nato se samodejno naravna na normalno temperaturo zamrzovalnika – 18°C .

Družina izdelka Side by Side
Način postavitve Samostojni
Linija izdelka Advanced Line
Razred energijske učinkovitosti F
Razred hrupa D
Barva izdelka Siva
Barva vrat Siva
Material vrat Kolaminirana pločevina
Odpiranje vrat Hladilnik desno/zamrzovalnik levo
število vrat 2
Izvedba podstavka 4 kolesa/2 nastavljivi nogici
število zvezdic 4 zvezdice
Klimatski razredi Subtropik Subnormal Normal
Vrsta prikazovalnika LED prikazovalnik
Upravljanje Elektronsko na vratih
Elektronsko upravljanje SensoTech Da
Indikator za odprta vrata Zvočni alarm
Nastavljivost temperature zamrzovalnega prostora Da
Način odtaljevanja hladilnega prostora Avtomatsko
Način odtaljevanja zamrzovalnega prostora Avtomatsko
Funkcija hitrega zamrzovanja FastFreeze Da
NoFrost Plus
Gibanje zraka MultiFlow hlajenje v hladilniku
GORENJE hladilnik z zamrzovalnikom NRS9181MX
GORENJE hladilnik z zamrzovalnikom NRS9181MX
850,00 €
v BigBoom.eu

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka