HUAWEI pametni telefon P30 8GB/128GB, Pearl White

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Novi Huawei P30 je vrhunski pametni telefon, ki ima odlično trojno kamero Leica z naprednim zaznavanjem za osupljive fotografije v slabih svetlobnih pogojih. Zaslon OLED,... Preberi cel opis
651,13 €
3-7 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 6-10 dneh Dobavljivo v 3 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:51.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek HUAWEI pametni telefon P30 8GB/128GB, Pearl White. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
5G
ne
Barva
Delovni pomnilnik (RAM)
Dual SIM
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00AC2F1E
Prijavi napako
Novi Huawei P30 je vrhunski pametni telefon, ki ima odlično trojno kamero Leica z naprednim zaznavanjem za osupljive fotografije v slabih svetlobnih pogojih. Zaslon OLED, velikosti 15,6 cm (6,1'') ima vgrajen napredni čitalec prstnih odtisov za varno odklepanje. S kar 6 GB delovnega in 128 GB notranjega pomnilnika bo telefon deloval gladko in omogoča dovolj prostora za shranjevanje vseh vaših najbolj dragocenih trenutkov. Navdušili vas bodo osupljivi barvni odtenki, ki predstavljajo rožnato zoro, skrivnostno avroro in temno noč. Huawei P30, ne sklepa kompromisov tam, kjer je to najbolj pomembno.
HUAWEI pametni telefon P30 8GB/128GB, Pearl White
HUAWEI pametni telefon P30 8GB/128GB, Pearl White
651,13 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka