MAXIMA ROLOSIL SN GLAJEN 1,5 mm BELA-2

MAXIMA ROLOSIL SN GLAJEN 1,5 mm BELA-2

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
ROLOSIL SN je kakovosten, dekorativni omet na silikonski osnovi. Ima in visoko trdnost in dobro paroprepustnost. Dobro se oprime podlage in zagotavlja dolgotrajno visoko ... Preberi cel opis
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00A6AEA6
Prijavi napako
ROLOSIL SN je kakovosten, dekorativni omet na silikonski osnovi. Ima in visoko trdnost in dobro paroprepustnost. Dobro se oprime podlage in zagotavlja dolgotrajno visoko vodoodbojnost. Odporen je na delovanje vremenskih vplivov in UV-žarkov. Primeren je za zaščito in dekoracijo notranjih in zunanjih mineralnih zidnih površin. Uporablja se kot zaključni sloj pri toplotno izoliranih fasadah. Na voljo je v beli barvi, možno pa je tudi niansiranje z MAXIMIX sistemom, v odtenkih z oznako ST. Podlaga mora biti: ravna, suha, čista in brez slabo vezanih delcev, prahu, vodotopnih soli, masti in druge umazanije, ki bi preprečila dober oprijem na podlago. Ometane površine se morajo sušiti 28 dni, zaključni nanos lepila za armiranje pa 7 dni. Pred nanašanjem je obvezno premazovanje podlage z ROLOGRUND SN grobim silikonskim osnovnim premazom v odtenku, ki približno ustreza odtenku končnega ometa. Pred uporabo ROLOSIL SN premešamo, nato lahko začnemo z nanašanjem. ROLOSIL SN, NIANSIRAN Z MAXIMIX SISTEMOM IN ROLOSIL SN IZ DRUGE PROIZVODNE ŠARŽE OZIROMA Z DRUGIM DATUMOM IZDELAVE MORAMO OBVEZNO HOMOGENIZIRATI! To storimo tako, da v večji posodi premešamo vsebino iz več veder. Ko porabimo homogenizirano vsebino približno enega vedra, dodamo vsebino novega vedra in ponovno premešamo. Maltno zmes nanesemo, ko se osnovni premaz posuši. Nanašamo jo z jekleno ali plastično gladilko, za končno obdelavo pa uporabimo trdo plastično gladilko. Orodje takoj po uporabi temeljito operemo z vodo. Delovna temperatura: Optimalna delovna temperatura je od +10°C do +30°C. Ne smemo uporabljati pri temperaturi, nižji od +5°C ter ob močnem soncu, vetru, v megli in dežju. Sveže obdelane površine pri optimalnih pogojih zaščitimo pred vremenskimi vplivi za najmanj 24 ur. Trajnost in skladiščenje: 12 mesecev od datuma izdelave, odtisnjenega na embalaži. Skladiščiti v originalni, dobro zaprti in nepoškodovani embalaži pri temperaturi od +5°C do +25°C, zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo.
MAXIMA ROLOSIL SN GLAJEN 1,5 mm BELA-2
MAXIMA ROLOSIL SN GLAJEN 1,5 mm BELA-2
82,28 €
v KLP

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka