MAXIMA MAXICID-0,50 l

MAXIMA MAXICID-0,50 l

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Podrobnosti
Opis
Lastnosti in uporabnost:
MAXICID je premaz z dodatkom posebnih fungicidov in algicidov. Primeren je za uničevanje zidnih alg i... Preberi cel opis
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00A6AE93
Prijavi napako
Podrobnosti
Opis
Lastnosti in uporabnost:
MAXICID je premaz z dodatkom posebnih fungicidov in algicidov. Primeren je za uničevanje zidnih alg in plesni na notranjih zidnih površinah. Učinkovito deluje na najbolj razširjene zidne alge in plesni, zelene alge pa po nanosu MAXICIDA popolnoma izgubijo barvo.

Način uporabe:
MAXICID pred uporabo temeljito premešamo, nato je pripravljen za uporabo. Z valjčkom ali čopičem ga nanašamo na površine, ki so vidno okužene z algami in plesnijo ter na površine, za katere sumimo, da so okužene. Pred nanosom barve moramo MAXICID pustiti delovati vsaj 24 ur. Z obdelane površine »na suho« odstranimo uničene alge in plesen. Za močno okužene dele priporočamo dvoslojni nanos. Površino nato premažemo s pralno disperzijsko barvo MAXIDIS F, ki je odporna
na glivice in plesni. Orodje takoj po uporabi temeljito operemo z vodo.

Delovna temperatura:
Od +5°C do +35°C.

Poraba:
100-200 ml/m2 , odvisno od stopnje okuženosti, hrapavosti in vpojnosti podlage.

Trajnost in skladiščenje: 12 mesecev od datuma izdelave, odtisnjenega na embalaži. Skladiščiti v originalni, dobro zaprti in nepoškodovani embalaži pri temperaturi od +5°C do +25°C, zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo. Hraniti izven dosega otrok.
MAXIMA MAXICID-0,50 l
MAXIMA MAXICID-0,50 l
3,67 €
v KLP

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka