Klarstein Aromatica II Thermo, aparat za kavo, vgrajen mlinček, 1.25 l, srebrn (KG13-Aromatica II tS)

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Jutro polno užitkov: aparat za kavo Klarstein Aromatica II Thermo z vgrajenim mlinčkom poskrbi za različne stopnje mletja in praktičen merilec časa za vsakodnevne trenutk... Preberi cel opis
284,17 €
2-5 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
295,16 €
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 7-10 dneh Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 16:04.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek Klarstein Aromatica II Thermo, aparat za kavo, vgrajen mlinček, 1.25 l, srebrn (KG13-Aromatica II tS). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Tip kavnega aparata
Vrsta kavnega aparata
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00A5BDB6
Prijavi napako
Jutro polno užitkov: aparat za kavo Klarstein Aromatica II Thermo z vgrajenim mlinčkom poskrbi za različne stopnje mletja in praktičen merilec časa za vsakodnevne trenutke s kavo. Odkrijte vsak dan resnični užitek ob kavi - kavni aparat Klarstein Aromatica II Thermo vam to omogoči. Zahvaljujoč vgrajenemu mlinčku in 150 g posodi za kavna zrna bo kava vedno sveže zmleta pri vsaki pripravi. Zahvaljujoč 5 stopnjam po izbiri od zelo nežnega mletja po grobo mletje imate možnost nastaviti kavo po svojih željah. Bolj nežen bo prašek, toliko bolj močna in bolj aromatična bo kava. Na upravljalni plošči se lahko dodatno nastavi intenzivnost kave: dovolj je izbrati si od ponujenih možnosti - nežna, srednje močna in močna. Zahvaljujoč vgrajenemu merilcu časa lahko kavni aparat Klarstein Aromatica II Thermo začne brez težav s pripravo na minuto točno v določenem času - človek se bo lahko zbudil z vonjem sveže kuhane kave ali se zvečer vrača za svojim aromatičnim okrepčilom. Vse nastavitve boste naredili popolnoma enostavno na razumljivi upravljalni plošči z LCD zaslonom. Kompaktna dizajnerska naprava v zanimivem videzu nudi tudi druge prednosti, ki povečajo užitek ob kavi: 1,25 l steklena posoda za 2 - 10 skodelic kave si lahko zahvaljujoč električni plošči vzdržuje svojo temperaturo za 40 minut. Poleg steklene posode je v paketu tudi termovka, ki je postavljena direktno v kavni aparat in nudi vročo kavo tudi čez nekaj ur. Permanentni filter ne doda kavi nobenega okusa zahvaljujoč svojemu pozlačenju in še poveča naravno aromo mlete kave. Zahvaljujoč premičnemu držalu za filter bo čiščenje brez kapljanja čisto enostavno. Filter z aktivnim ogljem v posodi za vodo poveča kakovostvode in reducira nalaganje vodnega kamna. Dobro vidna skala olajša polnjenje posode za vodo s potrebno količino vode. Aromatična kava za posebne momente dneva: obogatite svoj dan s kavnim aparatom Klarstein Aromatica II Thermo.
Klarstein Aromatica II Thermo, aparat za kavo, vgrajen mlinček, 1.25 l, srebrn (KG13-Aromatica II tS)
Klarstein Aromatica II Thermo, aparat za kavo, vgrajen mlinček, 1.25 l, srebrn (KG13-Aromatica II tS)
284,17 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka