Klarstein Meran, električni kamin, 950/1850 W, InstaFire, zatemnitev, bela (FP1-Meran-WH)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Električni kamin Meran blagovne znamke Klarstein potopi vsak prostor v realistično iluzijo plamena. Nežna svetloba pričara vtis pravih plamenov in s tlečimi poleni širi u... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:53.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Electronic star ponudbi
Ponudba trgovine Electronic star za izdelek Klarstein Meran, električni kamin, 950/1850 W, InstaFire, zatemnitev, bela (FP1-Meran-WH). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta kamina
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00A28C5A
Prijavi napako
Električni kamin Meran blagovne znamke Klarstein potopi vsak prostor v realistično iluzijo plamena. Nežna svetloba pričara vtis pravih plamenov in s tlečimi poleni širi udobno, romantično vzdušje. Plameni so popolnoma neodvisni od funkcije ogrevanja, zato boste lahko uživali v romantičnem večeru tudi v poletnih nočeh. Po želji lahko vklopite funkcijo ogrevanja , ki ogreje prostore z močjo 950 ali 1850 W. S pomočjo vrtljivega gumba in termostata lahko po potrebi prilagodite ogrevanje. Krmiljenje električnega kamina je mogoče neposredno na napravi ali s pomočjo priloženega daljinskega upravljalnika. Edinstven dizajn kamina z masivnim ohišjem v elegantni beli barvi ustvarja romantično vzdušje. Zaradi velikih oken boste perfektno videli hipnotično iluzijo ognja, ki izhaja iz nežno gorljivih lesenih polen. Ta pogled InstaFire takoj ustvari vtis prasketajočega plamena brez dejanskega ognja in strupenih saj ter očara resnično vsakega. Električni kamin Meran blagovne znamke Klarstein : poudari romantiko v vašem domu! ta izdelek je namenjen za uporabo samo v dobro izoliranih prostorih in za priložnostno uporabo.
Klarstein Meran, električni kamin, 950/1850 W, InstaFire, zatemnitev, bela (FP1-Meran-WH)
Klarstein Meran, električni kamin, 950/1850 W, InstaFire, zatemnitev, bela (FP1-Meran-WH)
96,90 €
v Electronic star

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka