Royal Canin Mini Puppy v vrečki 12x85 g

Royal Canin Mini Puppy v vrečki 12x85 g

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

V okviru Puppy Universe je Royal Canin razvil formule za mokro hranjenje velikosti Health Health Nutrition, ki se prilagajajo suhim formulam za podporo imunskega siste... Preberi cel opis

16,19 €
11-21 dni
Cena z dostavo
20,69 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 11 - 21 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:11.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Petissimo ponudbi
Ponudba trgovine Petissimo za izdelek Royal Canin Mini Puppy v vrečki 12x85 g. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta hrane
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00A2129F
Prijavi napako

V okviru Puppy Universe je Royal Canin razvil formule za mokro hranjenje velikosti Health Health Nutrition, ki se prilagajajo suhim formulam za podporo imunskega sistema in zdrave prebave.Značilnosti:vse mokre formule so v skladu s formulo za suho prehranovečja vsebnost vlage ima ugoden učinek na zdravje sečilTekstura je lahko še posebej koristna za mladičke in starejše pseesencialne maščobne kisline, minerali, vlakna, vitamini, beljakovineIma tudi patentiran antioksidacijski kompleks, ki vsebuje vitamin E in podpira njeno naravno obrambno sposobnostintenzivne potrebe po energijizdravo prebavogravitna teksturaSestavine:mesni in živalski derivati, žita, rastlinski derivati, olje in maščobe, minerali, kvas, sladkorjiDodatki/kg:Hranilni dodatki: vitamin D3: 140NE, E1 (železo): 5mg, E2 (jod): 0,3mg, E4 (baker): 2,4mg, E5 (mangan): 1,6mg, E6 (cink): 16mgTehnološki dodatki: Klinoptilolit sedimentnega izvora: 2g.

Royal Canin Mini Puppy v vrečki 12x85 g
Royal Canin Mini Puppy v vrečki 12x85 g
16,19 €
v Petissimo

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka