SUREFLAP MAČJA LOPUTA ZA MIKROČIP - BELA

SUREFLAP MAČJA LOPUTA ZA MIKROČIP - BELA

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
SureFlap je revolucionarna mačja loputa na baterijski pogon ki prebere čip vaše mačke in ga uporablja kot elektronski ključ. Čip hišnih ljublječkovov je majhna steklena c... Preberi cel opis
86,99 €
2-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:02.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o zoohit.si ponudbi
Ponudba trgovine zoohit.si za izdelek SUREFLAP MAČJA LOPUTA ZA MIKROČIP - BELA. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta opreme
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX002D5B2E
Prijavi napako
SureFlap je revolucionarna mačja loputa na baterijski pogon ki prebere čip vaše mačke in ga uporablja kot elektronski ključ. Čip hišnih ljublječkovov je majhna steklena cev z mikročipom ki vsebuje edinstveno identifikacijsko številko. Ta čip je vsajen v kožo vaše mačke in je vključen v zbirko podatkov skupaj z imenom in vašim naslovom. Z uporabo bralca čipa lahko veterinar na primer ugotovi lastnika izgubljene mačke. SureFlap mačja loputa shrani številko čipa vaše mačke s samo enim pritiskom na gumb. Program lahko shrani največ 32 različnih številk čipa. Ko je številka čipa shranjena se bo mačja SureFlap loputa odprla le za vašo mačko tako da bodo potepuške mačke ali drugi nezaželeni obiskovalci ostali zunaj. Posebna oblika zagotavlja da mačka ne more odpreti lopute s silo. Antena ki bere čip je v predoru kar daje izjemen razpon. Tudi če se zgodi da čip zdrsne iz svojega položaja ga je še vedno mogoče zlahka prepoznati. Loputa se odpre v delčku sekunde in se samodejno zapre nekaj sekund po tem ko je vaša mačka šla skozi predor. SureFlap ima tudi ročni 4 smerni sistem zaklepanja ki bo začel veljati ko je prepoznavanje izključeno oz. ne deluje in deluje brez potrebe po presežnem naporu. SureFlap je enostaven za namestitev. Njegove mere se prilegajo mnogim obstoječim luknjam za mačje lopute. Adapter za montažo v steklo je mogoče kupiti ločeno za vgradnjo v okna a je tudi zelo primeren za pokrivanje večjih lukenj. Podrobna navodila za vgradnjo najdete v priročniku za uporabnike. Pomembno prosimo preverite gradnjo vaših vrat pred naročilom Mačja loputa SureFlap se lahko enostavno namesti v vse vrste vrat. Pri vratih s kovinsko ploščo je potrebno upoštevati navodila za uporabo ker kovina lahko zmanjša razpon mačje lopute. Vendar pa ob pravilni namestitvi to ne bi smelo predstavljati težave. Posebna navodila za vgradnjo v vrata z kovinsko ploščo ali jedrom lahko najdete v uporabniškem priročniku
SUREFLAP MAČJA LOPUTA ZA MIKROČIP - BELA
SUREFLAP MAČJA LOPUTA ZA MIKROČIP - BELA
86,99 €
v zoohit.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka