WELTMEISTER nemška harmonika 10/2/IV/4

WELTMEISTER nemška harmonika 10/2/IV/4

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Nemška harmonika 10/2/IV/4 znamke Weltmeister je poznana po svoji karakteriziranosti z natančnimi detajli. Izdelana je v obliki klasične črne lesene kocke s sijočo... Preberi cel opis
2.594,00 €
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na voljo po naročilu

Cena je bila osvežena danes ob 03:31.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o symphony.si ponudbi
Ponudba trgovine symphony.si za izdelek WELTMEISTER nemška harmonika 10/2/IV/4. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00A1B726
Prijavi napako
Nemška harmonika 10/2/IV/4 znamke Weltmeister je poznana po svoji karakteriziranosti z natančnimi detajli. Izdelana je v obliki klasične črne lesene kocke s sijočo hardware opremo, rdečim okrasjem, elegantnimi stikali za menjavo registrov, ukrivljenimi prijemi in zlatimi vtiski. Zagotovljena je najvišja kakovost glasbila. Harmonika se lahko pohvali z modernimi elementi, kot so na primer trstne ploščice za nizko porabo zraka in precizen finiš mehanike, ki zagotavljajo udobje med igranje. Nemška harmonika je še posebej priljubljena v Ameriki za izvajanje kajunske glasbe. Harmonika ima 2 basovska gumba in 10 sopranskih. Tehta okoli 2,4 kg.
WELTMEISTER nemška harmonika 10/2/IV/4
WELTMEISTER nemška harmonika 10/2/IV/4
2.594,00 €
v symphony.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka