HUAWEI pametna ura Band A2 0.91" BT, Black

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Huawei zapestnica ima multifunkcijski ekran. Zapestnica vam pokaže prehojene korake, alarm,uro, srčni utrip, porabljene kalorije, obvešča vas o klicih insporočilih... Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Ni na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 18:09.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Gsmaparati.si ponudbi
Ponudba trgovine Gsmaparati.si za izdelek HUAWEI pametna ura Band A2 0.91" BT, Black. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Diagonala zaslona (v ")
0.91
eSim
da
GPS sprejemnik
ne
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00A19DA6
Prijavi napako
Huawei zapestnica ima multifunkcijski ekran. Zapestnica vam pokaže prehojene korake, alarm,uro, srčni utrip, porabljene kalorije, obvešča vas o klicih insporočilih, beleži vaše treninge (tek, hoja, vadba). Vse podatkevam prenese na vaš pametni telefon.

Zapestnica ima integriransenzor za merjenje srčnega utripa, kar pomeni, da vam lahko beležisrčni utrip skozi celoten dan. Z zapestnico lahko poiščete tudi vašpametni telefon (ČE JE POVEZAN Z BLUETOOTH IN V DOSEGU 10M),Zapestnica bo beležila kvaliteto vašega spanja. Zapestnica imaip67, kar pomeni, da se z njo lahko tuširate in umivate roke tertrenirate na dežju. *Zapestnica ni primerna za plavanje alipotapljanje.

Huawei pametna zapestnica bobeležila vašo aktivnost med dnevom in ponoči. Z Bluetoothtehnologijo se poveže z vašim telefonom, združljiva je z napravamiAndroid in Apple.

Baterija ob normalni uporabi drži 9dni (testirano v laboratoriju na podlagi porabe Huawei in Honortelefonov), nato pa jo lahko s priloženim polnilnim kablom ponovnonapolnite.

Vsefunkcije pa so grafično prikazane tudi na aplikaciji na vašem telefonu.
HUAWEI pametna ura Band A2 0.91" BT, Black
HUAWEI pametna ura Band A2 0.91" BT, Black
38,99 €
v Gsmaparati.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka