Cloneboy Dildo-hot pink

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Zaradi izjemnega uspeha, ki ga je doživela prejšnja linija Cloneboy izdelkov, se je ekipa odločila ustvariti novo kolekcijo priljubljenih Cloneboy igračk. Najnovejše i... Preberi cel opis

Cena z dostavo
38,80 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena včeraj ob 00:40.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Skrivnosti.com ponudbi
Ponudba trgovine Skrivnosti.com za izdelek Cloneboy Dildo-hot pink. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX009CD1B0
Prijavi napako

Zaradi izjemnega uspeha, ki ga je doživela prejšnja linija Cloneboy izdelkov, se je ekipa odločila ustvariti novo kolekcijo priljubljenih Cloneboy igračk. Najnovejše igračke so še boljše kot prejšnje, saj vsak komplet vsebuje tudi obroček za penis in dodatno vrečko s 3D gelom in vam tako zagotavlja še višjo kvaliteto kot do sedaj. Komplet je primeren za reprodukcijo čisto vsakega penisa, tudi tistih, ki so ukrivljeni.

Cloneboy predstavlja pripomoček s katerim lahko naredite kopijo svojega penisa v hot pink barvi in poskrbite, da bo vaša partnerka zadovoljena tudi, ko vas ne bo v bližini. S pomočjo priloženih dodatkov, ki se skrivajo v kompletu lahko poustvarite izjemno kakovostno 3D kopijo penisa ter se pri tem še neizmerno zabavate, saj lahko celoten postopek izvajate sami ali v dvoje. Komplet ne vsebuje materialov, ki bi lahko razdražili kožo, saj so narejeni iz naravnih alg.

Komplet vključuje tulec, 2 vrečki s 3D gelom (modelirnim praškom), trdilec, silikonsko gumo, obroček za penis, vezico, mešalno žlico, plastične rokavice in risana navodila za uporabo s katerimi boste lahko poskrbeli, da bo vaš penis med procesom ustvarjanja kopije ostal v erekciji ter poskrbel, da bo imela vaša partnerka užitek vedno na dosegu roke.

Cloneboy Dildo-hot pink
Cloneboy Dildo-hot pink
34,90 €
v Skrivnosti.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka