test za droge

test za droge

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Hiter sterilni test za odkrivanje prisotnosti 6 najpogostejših mamil v telesu

Hiter in zanesljiv – rezultati vidni že po petih minutah PAKET VSEBUJE:

1× kartuša z ve... Preberi cel opis

Cena z dostavo
21,80 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 01:52.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Skrivnosti.com ponudbi
Ponudba trgovine Skrivnosti.com za izdelek test za droge. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX009CD0D3
Prijavi napako
Hiter sterilni test za odkrivanje prisotnosti 6 najpogostejših mamil v telesu

Hiter in zanesljiv – rezultati vidni že po petih minutah PAKET VSEBUJE:

1× kartuša z več polji brošura z navodili brošura z barvno lestvico Splošne informacije:Hiter, enostaven test za simultano kvalitativno odkrivanje različnih mamil in metabolitov v človeškem urinu. test zagotavlja preliminaren analitični testni rezultat, če je vsebnost mamila v vzorcu urina nad določenim nivojem. Primerno za testiranje katerekoli kombinacije naslednjih mamil: Kokain (COC), Amfetamin (AMP), Metamfetamin vključno z ekstazijem (mAMP), kanabis (THC), Opiati vključno s heroinom (OPI), Benzodiazepini (BZO). Zakaj je ta test pomemben?

Veliko staršev skrbi, da njihovi otroci uživajo mamila Delodajalci so dolžni zagotavljati, da njihovi zaposleni zaradi uživanja mamil niso nevarni sebi, sodelavcem ali širši družbi (v ali izven prostorov podjetja) S testiranjem urina za prisotnost mamil boste vašega otroka ali zaposlene odvrnili od uživanja mamil test daje hiter odgovor o morebitnem jemanju 6 najbolj uporabljenih mamil Ali ste vedeli?

Kmalu imam zdravniški pregled za novo službo. Bojim se, da bo zdravnik izvedel test za prisotnost drog v vzorcu urina s takojšnjimi rezultati. Ali bo odkril, da pogosto kadim hašiš in, da sem jemal ekstazi? Rekreativne droge so lahko škodljive, otežujejo varno delo v vsakem okolju. So tudi prepovedane. Zato ni presenetljivo, da delodajalce zanima, ali ste v preteklosti uživali mamila, predvsem ko gre tudi za varnost ostalih ljudi. V vzorcu urina in krvi je možno odkriti sledi številnih mamil, tudi kanabisa in ekstazija. Mamila se v telesu razkrajajo z različno intenzivnostjo in hitrostjo; odvisno je tudi, ali gre za predpisano zdravilo ali prepovedano substanco.

Kako dolgo se ekstazi, kokain in kanabis zadržujejo v telesu? Kanabis kadim v družbi (joint na teden). Zadnje čase uživam kokain, vendar zgolj pol grama mesečno. Za novo leto vzel ekstazi. Sicer vzamem samo en E oz. eno tableto vsake tri mesece. Nekatera mamila lahko v telesu pustijo sledi več tednov. Glede na to, da niste preveč reden uživalec, se lahko brez večjih težav odpoveste mamilom. Če potrebujete pomoč, vam bo lahko vaš osebni zdravnik svetoval, kje jo poiskati.










test za droge
test za droge
17,90 €
v Skrivnosti.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka