THERMOR električni konvektorski grelec Evidence 3, 1000W

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Thermor konvektorji imajo več kot 80 let tradicije, nudijo udobno, hitro in učinkovito gretje, enostavno uporabo in majhno porabo električne energije ter prijaznost tako ... Preberi cel opis
117,70 € -24 %
89,90 €
-24 %117,70 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 12:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek THERMOR električni konvektorski grelec Evidence 3, 1000W. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00E68D75
Prijavi napako
Thermor konvektorji imajo več kot 80 let tradicije, nudijo udobno, hitro in učinkovito gretje, enostavno uporabo in majhno porabo električne energije ter prijaznost tako do uporabnika kot do okolja. Konvektor odlikujejo elegantna oblika, tiho delovanje, nizka poraba energije, odlična kakovost in izdelava pod strogim nadzorom in nenehnimi vlaganji v inovacije in izboljšave.

Natančen elektronski termostat
Ekonomično in hitro ogrevanje zaradi učinkovite porazdelitve toplote na površini konvektorja
Grelni element z aluminijastim difuzorjem
Možnost stenske montaže (STENSKI NOSILEC NI PRILOŽEN!)
Varnostni izklop v primeru nagibanja in samodejna zaščita pred pregretjem
Zaščita proti škropljenju z vodo, razred IP 24

Prednosti uporabe THERMOR električnega konvektorskega grelca:

Varčno, hitro in učinkovito ogrevanje prostora
Omogoča hitro in varčno ogrevanje prostora, brez odvečne porabe energije, zaradi izjemno natančnega termostata, ki deluje z veliko natančnostjo.

Preprosta namestitev in uporaba
Električni konvektor omogoča enostavno in hitro montažo na zid ali na kolescih* za enostavno uporabo v različnih prostorih
(*kolesca so del dodatne opreme).

Visoka stopnja varnosti uporabnikov
Izdelan je v skladu s strogimi varnostnimi pravili in predpisi. Ohišje je brez ostrih robov, vgrajena pa je tudi dvojna električna zaščita.

Sodobna oblika
Thermor električni konvektor zaznamuje sodoben zunanji izgled, lepe linije, tiho delovanje, ki bodo prepričale še tako zahtevnega uporabnika.

Možnost uporabe v kopalnici
Thermor električni konvektor spada v razred električne zaščite IP24, kar pomeni, da je zaščiten pred vodnimi kapljicami, torej namenjen tudi uporabi v kopalnici.

Elektronski termostat
Thermor električni konvektorji so opremljeni z elektronskim termostatom, ki omogoča natančno in varčno ogrevanje prostora. Nastavitev omogoča določitev želene temperature glede na potrošnikove želje in potrebe. Izbira udobnega ali varčnega načina delovanja so samo nekateri možni načini izbire nastavitve
THERMOR električni konvektorski grelec Evidence 3, 1000W
THERMOR električni konvektorski grelec Evidence 3, 1000W
89,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka