Meva lovilna posoda - 2xIBC kontejner

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Lovilna posoda je primerna za skladiščenje dveh IBC kontejnerjev volumna 600L ali 1000L. Nanjo pa lahko postavimo tudi 8 200L sodov. Izdelana iz kvalitetnega polietile... Preberi cel opis

2.371,73 €
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Cena je bila osvežena danes ob 02:10.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o ims-trgovina ponudbi
Ponudba trgovine ims-trgovina za izdelek Meva lovilna posoda - 2xIBC kontejner. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX009C47AD
Prijavi napako

Lovilna posoda je primerna za skladiščenje dveh IBC kontejnerjev volumna 600L ali 1000L. Nanjo pa lahko postavimo tudi 8 200L sodov. Izdelana iz kvalitetnega polietilena.
Navodilo za uporabo:Lovilno posodo postavimo na ravno podlago. Priporočamo, da nevarne snovi shranjujete na za to predvidenem mestu in ga tudi ustrezno označite. Cisterno enostavno postavimo na lovilno posodo. Pri postavitvi priporočamo, da to izvedete pazljivo, posebno kadar ga nalagamo z viličarji iz večje višine. Lovilno posodo lahko premikamo tudi s paletnimi vozički oz. viličarji. Lovilno posodo najmanj enkrat letno očistimo in vizualno pregledamo.Tehnične karakteristike:
- Volumen posode: 1150 L
- Dimenzije: 2340x1225x610 mm
- Nosilnost: 3000 kg
- Teža: 91 kg

Meva lovilna posoda - 2xIBC kontejner
Meva lovilna posoda - 2xIBC kontejner
2.371,73 €
v ims-trgovina

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka