LED podometni tuš sistem iz kroma | Tuš sistem EYN PT16165 (Vrsta ventila:: Navadni ventil)

LED podometni tuš sistem iz kroma | Tuš sistem EYN PT16165 (Vrsta ventila:: Navadni ventil)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Podrobni opis za LED podometni tuš sistem iz kroma | tuš sistem EYN PT16165LED podometni tuš sistem v vaši kopalniciIščete nov tuš panel za vašo sodobno opremljeno kop... Preberi cel opis

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena 2. 02. 2024 ob 01:23.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o ARMATURE-PIPE.SI ponudbi
Ponudba trgovine ARMATURE-PIPE.SI za izdelek LED podometni tuš sistem iz kroma | Tuš sistem EYN PT16165 (Vrsta ventila:: Navadni ventil). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX009C362A
Prijavi napako

Podrobni opis za LED podometni tuš sistem iz kroma | tuš sistem EYN PT16165LED podometni tuš sistem v vaši kopalniciIščete nov tuš panel za vašo sodobno opremljeno kopalnico? Si želite izdelka kvalitetne izdelave in primerne cene? Sporočamo vam, da ste na pravi strani. LED podometni tuš sistem je izdelek, primeren za vsako sodobno opremljeno kopalnico.Vrhunska kvaliteta, odlično razmerje med kvaliteto in ceno, sodobne oblike in LED svetilka so le nekatere izmed vrlin tega LED podometnega tuš sistema.Odoločite se za nakup in naj se vaše prhanje spremeni v nepozabno zabavo!Barvitost LED podometnega tuš sistemaSo tudi vam všeč barve? Se navdušujete nad modro barvo? Sedaj jo lahko občudujete tudi v času prhanja. LED podometni tuš sistem ima namreč LED svetilko, s katero se bo vaše prhanje spremenilo v pravo zabavo. Opazujte, kako se vodne kapljice počasi spreminjajo v čudovito modro barvo, preden se dotaknejo vaše kože.Sodobne oblike LED podometnega tuš sistemaLED podometni tuš sistem se bo odlično podal vsaki sodobno opremljeni kopalnici. Je sodobnega dizajna, glava tuša in ročica za prhanje sta kvadrataste oblike, k obema pa se lepo poda tudi sodobna oblika ročaja.Sodoben videz čudovito zaključuje opazen sijaj, za katerega gre zahvala površini iz poliranega kroma.

LED podometni tuš sistem bo z vami vrsto letLED podometni tuš sistem je izdelan iz trpežne medenine, prevlečene s poliranim kromom. Oba materiala skrbita za dolgotrajno življenjsko dobo, ohranjata čudovit sijaj na površini in preprečujeta nastanek madežev, ki bi kalili popolno površino tega LED podometnega tuš sistema.Keramični ventil skrbi za dolgo življenjsko dobo in preprečuje kapljanje vode.

24-mesečna garancijaDa, prav ste prebrali. Ob nakupu tega LED podometnega tuš sistema vam zagotavljamo 24-mesečno garancijo. Z njo potrjujemo, da je izdelek kakovosten in vreden nakupa. Nakup boste opravili popolnoma varno, brez vseh tveganj. Naši spletni trgovini lahko zaupate.

LED podometni tuš sistem iz kroma | Tuš sistem EYN PT16165 (Vrsta ventila:: Navadni ventil)
LED podometni tuš sistem iz kroma | Tuš sistem EYN PT16165 (Vrsta ventila:: Navadni ventil)
499,00 €
v ARMATURE-PIPE.SI

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka