CANDY sušilni stroj CSE H7A2LE-S

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Modrost je prava pot! Candy se zaveda, kako pomembno je uživati v svojem življenju. Nova paleta sušilnih strojev je zato narejena tako, da enostavno in pametno pos... Preberi cel opis
419,99 €
1-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
424,99 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:22.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Trgovinejager.com ponudbi
Ponudba trgovine Trgovinejager.com za izdelek CANDY sušilni stroj CSE H7A2LE-S. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Energijski razred
A++
Globina (cm)
59 cm
Maksimalna teža (v kg)
Nalaganje perila
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01A8E109
Prijavi napako
Modrost je prava pot! Candy se zaveda, kako pomembno je uživati v svojem življenju. Nova paleta sušilnih strojev je zato narejena tako, da enostavno in pametno posuši vaša oblačila in vam tako poenostavi dnevna opravila. Tako, da boste imeli več časa zase in za tisto, kar imate najraje. Naj vam Candy vsak dan pomaga pri negi perila: rezultati bodo preprosto neverjetni.

Zelena luč za udobje in enostavnost uporabe: nič več izgube časa, energije, denarja in truda. Premišljeno visoko postavljena odprtina za vrata vam bo v pomoč pri nalaganju perila v stroj in vaš hrbet ne bo več trpel. Sušilni stroji Candy Smart so tudi pametni aparati: povezljivost z NFC (samo Android telefoni) tehnologijo vam enostavno in neposredno s pametnega telefona pomaga izboljšati izkušnjo nege perila.

Manj napora za polnjenje in praznjenje stroja
Candy misli na vas in nova vrata sušilca so sedaj postavljena za 3,5 cm višje kot pri standardnih sušilcih. Polnjenje in praznjenje stroja s perilom je tako udobnejše in vaš hrbet ne bo več trpel.

Brez skrbi za volnena oblačila
Preprosto izberite program Volna, ki ga je odobril Woolmark, in volnene in občutljive tkanine sedaj lahko v stroju sušite brez tveganja, da bi se poškodovale. Prilagojeno vrtenje bobna in nadzor temperature ščitita tudi najobčutljivejše tkanine, ki ohranijo svojo naravno mehkobo.

Manj zmečkano perilo
Za likanje potrebujete pol manj časa. Pametni senzor funkcije Super Easy Iron zazna pravo raven vlage v perilu, zaradi izmeničnega gibanja bobna pa je perilo manj zmečkano.

Prihranite čas in energijo
Candy tehnologija omogoča sočasno uporabo sušilnega in pralnega stroja ali drugih aparatov, ne da bi pri tem prišlo do prekomerne porabe energije. Brez omejitev, da doma prihranite čas in energijo.

Prihranite energijo in denar
Candy skrbi za okolje in vašo denarnico. Sedaj lahko v sušilnem stroju posušite tudi manjše količine perila, saj je Candy poskrbel, da z novim sistemom prihranite do 70 % pri času in energiji. Posebni senzorji za zaznavanje teže perila Kilo Detector in senzorji za stopnjo vlažnosti avtomatsko prilagodijo cikel in ga zaključijo ob želeni suhosti. Tako lahko posušite od 1 kg do maksimalne možne količine brez potrate energije in časa.
CANDY sušilni stroj CSE H7A2LE-S
CANDY sušilni stroj CSE H7A2LE-S
419,99 €
v Trgovinejager.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka