APPLE pametni telefon iPhone XR 3GB/64GB, Black

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
iPhone XR

Popolnoma nov in najbolj napreden LCD zaslon v mobilni industriji. Inovativna osvetlitev zaslona s širokim barvnim razponom in šest – kanalnim senzorjem ...
Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 18:14.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o MobiTrgovina ponudbi
Ponudba trgovine MobiTrgovina za izdelek APPLE pametni telefon iPhone XR 3GB/64GB, Black. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
5G
ne
Barva
Brezžično polnjenje
da
Delovni pomnilnik (RAM)
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX009AC0B4
Prijavi napako
iPhone XR

Popolnoma nov in najbolj napreden LCD zaslon v mobilni industriji. Inovativna osvetlitev zaslona s širokim barvnim razponom in šest – kanalnim senzorjem svetlobe True Tonuravnava svetlobo zaslona glede na barvo svetlobe okoli vas in jo prilagodi potrebam vaših oči. Zaslon s široko paleto in najbolj jasnimi barvami postane bolj jasen in živ. Zahvaljujoč dvodimenzionalnim slikovnim pikam pa lahko sliko vidimo iz skoraj vseh kotov.[iPhone XR]Revolucija v razpoznavanju

Zdaj lahko obraz uporabljate kot geslo. Face ID je varen način za odklepanje telefona in preverjanje identitete. Uporablja kamero True Depth, tehnologije Secure Enclave in Neural Engine. Projektira in analizira več kot 30 000 nevidnih točk, iz katerih izdeluje natančno globinsko karto vašega obraza.

IPhone uporablja tudi napredno strojno tehnologijo učenja, s katero prepozna spremembe v vašem videzu in poskrbi za varno avtentikacijo obraza, ne glede na to, ali nosite klobuk in očala. ID identifikacija obraza pa je kompatibilna z bančnimi, zdravstvenimi aplikacijami in z zaklenjenimi zasebnimi dokumenti.[iPhone XR]Najmočnejši čip in inovativna kamera

A12 Bionic zagotavlja neverjetno zmogljivost in prinaša izjemen napredek. Njegova štiri močna jedra imajo do 50 odstotkov manjšo porabo energije od A11 Bionic, ostali 2 jedri pa sta do 15 odstotkov hitrejši.

Inovativna kamera z ločljivostjo 12 milijonov slikovnih točk, z ISP in Neural Engine, z večjim in hitrejšim senzorjem, novimi barvnimi filtri ustvarja neverjetno realne posnetke. Za ustvarjanje portretov omogoča prilagajanje globine in zamegljenost ozadja. Omogoča vam tudi, da boste ob slabi vidljivosti ujeli več naravne svetlobe, tako bodo vaši selfiji živih barv v vseh okoliščinah.
APPLE pametni telefon iPhone XR 3GB/64GB, Black
APPLE pametni telefon iPhone XR 3GB/64GB, Black
379,99 €
v MobiTrgovina

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka