CENTROMETAL kompaktni toplovodni kotel na pelete CentroPelet ZVB24-PA

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
<p><strong>CENTROMETAL Kompaktni toplovodni kotel CentroPelet ZVB24-PA</strong>&nbspje kotel na lesene pelete. Namenjeni so za toplovodno gretje pri čemer ... Preberi cel opis
3.738,08 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

In stock

Cena je bila osvežena danes ob 01:53.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eMundia.si ponudbi
Ponudba trgovine eMundia.si za izdelek CENTROMETAL kompaktni toplovodni kotel na pelete CentroPelet ZVB24-PA. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta kotla (kurjenje na:)
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX009A22DE
Prijavi napako
<p><strong>CENTROMETAL Kompaktni toplovodni kotel CentroPelet ZVB24-PA</strong>&nbspje kotel na lesene pelete. Namenjeni so za toplovodno gretje pri čemer so izredno učinkoviti. V kotlih je vgrajen gorilnik za kurjenje peletov s funkcijo samodejnega vžiga in digitalno regulacijo kotla. kar omogoča nadzor ventilatorja dimnih plinov glede na temperaturo dima in vode v kotlu.&nbsp Zalogovnik peletov je sestavni del kotla. dobavljiv pa je z vgrajeno črpalko. varnostnim ventilom. odzračevalnikom. tlačnim stikalom in ekspanzijsko posodo. Vsebuje tudi posodo za pepel ter funkcijo. ki omogoča avtomatsko či&scarončenje izgorevalne komore. Kompaktni toplovodni kotel na pelete je kovinskega videza.</p><br /><p><strong>Značilnosti:</strong></p><br /><ul><br /><li>S pomočjo polžastega transporterja samostojno dobavlja pelete in jih vname s pomočjo električnega grelnika</li><br /><li>Možno je samodejno prižiganje in uga&scaronanje peči ter nastavitev časa vklopa</li><br /><li>Nizika emisija &scaronkodljivih spojin v dimnih plinih</li><br /><li>Vgrajen zalogovnik peletov</li><br /><li>Tovarni&scaronko vgrajena cirkulacijska črpalka. varnostni ventil. tlačno stikalo. ekspanzijska posoda in samodejni odzračevalnik</li><br /><li>Vsebuje posodo za odvod pepela - avtomatsko či&scarončenje zgorevalne re&scaronetke in pepela</li><br /></ul><br /><p><strong>Tehnične značilnosti:</strong></p><br /><ul><br /><li>Razpon toplotnega učinka: 5.21 - 21.51 kW</li><br /><li>Izkoristek: 88.82 - 90.39 %</li><br /><li>Poraba pelet: 1.2 - 4.85 kg/h</li><br /><li>Premer dimne cevi: 80 mm</li><br /><li>Prostornina rezervoarja: 65 kg</li><br /><li>Količina vode v kaminu 50 litrov</li><br /><li>Poraba energije pri nazivnem učinku 100 - 300 W</li><br /><li>Razred energetske učinkovitosti A+</li><br /><li>Avtonomija: 54 - 13.5 h</li><br /><li>Dimenzije (&ScaronxDxV): 610x785x1240 mm</li><br /></ul>
CENTROMETAL kompaktni toplovodni kotel na pelete CentroPelet ZVB24-PA
CENTROMETAL kompaktni toplovodni kotel na pelete CentroPelet ZVB24-PA
3.738,08 €
v eMundia.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka