NIKON DSL-R fotoaparat D7500 + objektiv AF-S DX 18-140VR

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Iskanje popolnega posnetka lahko vodi marsikam. Opremite se z zmogljivim, okretnim in v celoti povezanim modelom D7500. Lepoto, ki jo odkrijete, zajemite z vrhunsko kakov... Preberi cel opis
1.299,99 €
1-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Zadnji kosi v trgovinah Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:35.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek NIKON DSL-R fotoaparat D7500 + objektiv AF-S DX 18-140VR. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodatki pri digitalnih fotoaparatih
Kapaciteta dodane spominske kartice (v GB)
Komplet V kompletih poleg fotoaparata dobite še kaj zraven - npr. torbico, spominsko kartico, objektiv,...
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0098EAE0
Prijavi napako
Iskanje popolnega posnetka lahko vodi marsikam. Opremite se z zmogljivim, okretnim in v celoti povezanim modelom D7500. Lepoto, ki jo odkrijete, zajemite z vrhunsko kakovostjo slike, podedovano od Nikonovega fotoaparata D500 formata DX.

Odkrivajte novo. Naredite enkratni posnetek.

Iskanje popolnega posnetka lahko vodi marsikam. Opremite se z zmogljivim, okretnim in v celoti povezanim modelom D7500. Lepoto, ki jo odkrijete, zajemite z vrhunsko kakovostjo slike, podedovano od Nikonovega fotoaparata D500 formata DX.

Dajte svojim ambicijam polet. Kakovost slike vrhunskega modela D500.

Tukaj. Ali tam. Na svetlem ali v temi. Naj bo tisti enkratni posnetek dosegljiv. Slikovno tipalo formata DX z 20,9 milijona slikovnih točk EXPEED 5. Tipalo za merjenje RGB s 180 tisoč slikovnimi točkami.

Trenutek je vaš. Neprekinjeno fotografiranje z 8 posnetki na sekundo

Nikoli ne zamudite trenutka, ki definira nek dogodek. Fotografirajte s hitrostmi do približno 8 posnetkov na sekundo za približno 50 posnetkov v 14-bitni brezizgubno stisnjeni obliki RAW. Če izberete obliko kakovostnega/velikega zapisa JPEG, lahko v enem visokohitrostnem rafalu posnamete do 100 slik. Neprekinjeno sledenje AF/AE med rafalnim fotografiranjem zagotavlja, da tudi pri velikih hitrostih ni nobenih kompromisov glede natančnosti.

Bodite zvesti svoji viziji. Optično iskalo visoke ločljivosti

Optični sistem iskala zagotavlja neverjetno jasen pogled skozi objektiv. Sončna svetloba, bleščanje in zunanje gibanje so blokirani: kar vidite, je to, kar bo na fotografiji. In če uporabljate teleobjektiv, lahko z iskalom fotografirate v položaju, v katerem boste imeli najstabilnejši oprijem.

Naredite korak naprej. Vsestranskost formata DX

D7500 ima globok oprijem, tako da boste imeli občutek, kot da je ta fotoaparat podaljšek roke. Z enim polnjenjem baterije lahko fotografirate dalj časa. Visokozmogljiv zaklop je bil preizkušen v 150.000 ciklih. Ohišje fotoaparata je zaščiteno pred vremenskimi vplivi in preprečuje, da bi prašni delci in kapljice vode poškodovali elektronske komponente.

Ne izpustite podrobnosti. Osupljivo prepoznavanje motivov

Fotoaparat ima 180.000-točkovno tipalo RGB za merjenje in napredni sistem za prepoznavanje scen, ki skupaj zagotavljata izjemen posnetek, tudi če so v prizoru manjši ali hitro se premikajoči motivi. V visokokontrastnih prizorih bo novi sistem po svetlih delih uteženega merjenja prioritiziral najsvetlejše elemente kadra in vam tako pomagal, da se izognete posnetkom, ki bi bili preosvetljeni.
NIKON DSL-R fotoaparat D7500 + objektiv AF-S DX 18-140VR
NIKON DSL-R fotoaparat D7500 + objektiv AF-S DX 18-140VR
1.299,99 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka