Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Oprema za pametne ure in merilce

(8260 izdelkov)

Želiš pritrditi navigacijsko napravo ali merilec na armaturno ploščo v avtomobilu, na kolo ali na motor? Morda te zanima, kako na računalnik prenesti podatke z merilne ure, s katero spremljaš svoje rezultate? Oboje je popolnoma enostavno, le pravo opremo potrebuješ, zato si jo oglej že pred nakupom in med izdelki najdi vse, kar potrebuješ.

Ko kupiš uro, merilec ali navigacijsko napravo, navadno potrebuješ še vsaj kakšen kos dodatne opreme, ki ti omogoča, da lahko svojo novo pridobitev resnično do popolnosti izkoristiš. Izbiraš lahko med nosilci za na kolo, motor ali za v avto, usb ključki in posebnimi vmesniki, s pomočjo katerih lahko preneseš podatke o svojih treningih na druge naprave, različnimi nadgradnjami in novimi različicami zemljevidom in še marsičem.

Navigacijsko napravo je med vožnjo najbolje pritrditi, da nas ne ovira, hkrati pa je tako vedno na vidnem mestu. Izbiraš lahko tako med nosilci za krmilo kolesa ali motorja kot tistimi, ki so namenjeni avtomobilom. Na kolo lahko pritrdiš tudi nosilce za druge kose opreme, od ur, merilcev do pametnih telefonov. Za najbolj enostavno montažo izberi nosilce, ki se na kolo pritrdijo kar s pomočjo magnetov.

Če za spremljanje rezultatov vadbe med športnimi aktivnostmi uporabljaš posebne ure ali merilce, potem si se zagotovo že soočil s težavo, da je na njih zmanjkalo prostora za shranjevanje podatkov. V takšnem primeru ti podatkov ni treba brisati, ampak jih enostavno preneseš na računalnik ali kakšno drugo napravo. Za to potrebuješ le poseben usb ključek ali vmesnik, ki ti omogoča, da svoje rezultate hraniš, si jih natisneš ali vneseš v kakšen program za načrtovanje treninga.

Dodatna oprema za ure, merilce in navigacijske naprave so tudi različni zemljevidi in karte, ki jih lahko dokupiš vsakič, ko potrebuješ novo različico ali odpotuješ v neznan kraj. Druga možnost je, da si raje priskrbiš poseben plačljiv program, s katerim si lahko nato nekajkrat na leto brezplačno preneseš najnovejšo kartografijo.

Pokaži več
8260 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka