Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Znamka

Pohodniški nahrbtniki in torbe

(1730 izdelkov)

Te nahrbtnik hitro začne žuliti ali pa se zaradi njega po hrbtu zelo potiš? Si želiš iti v hribe z majhnim otrokom, ki še ne zna hoditi sam? Potrebuješ torbo, ki bo dovolj velika za vso športno opremo in pripomočke? Že pred nakupom si oglej raznoliko ponudbo modelov nahrbtnikov, torb in dodatkov na enem mestu in jih glede na ceno in lastnosti primerjaj med seboj, da bo odločitev o tem, katerega izbrati, postala lažja.

Izbiraš lahko med nahrbtniki in torbami priznanih blagovnih znamk, kot so Deuter, Millet, High Peak, Black Diamond, Salewa, Karibu in drugi. Nahrbtniki in torbe so različnih oblik, velikosti, teže in prostornin, razlikujejo pa se predvsem glede na namen uporabe. Nahrbtniki za kolesarstvo so manjši in se bolj prilegajo telesu, tisti za alpinizem imajo posebne zanke, na katere lahko obesiš plezalno opremo, nahrbtniki za pohodništvo pa morajo biti lahki in imeti zelo udobno hrbtišče, kar je pomembno tudi pri potovalnih nahrbtnikih. Poznamo še hladilne nahrbtnike, nahrbtnike za nošenje otrok, nahrbtnike z mehom za vodo ter različne druge nahrbtnike in torbe, ki jih lahko uporabljamo tako za šport kot za vsak dan.

Izbira nahrbtnika zahteva tehten premislek, saj mora biti ravno prav velik, da vanj spraviš vse, kar potrebuješ, hkrati pa ne sme biti pretežek, da te pri hoji, športu ali kakšni drugi aktivnosti ne ovira. Velikost nahrbtnika je največkrat podana kot prostornina v litrih, natančne dimenzije širine in višine pa so le redko napisane. Te so pomembne, kadar se odpravljaš na pot z letalom in si želiš nahrbtnik oddati kot ročno prtljago, ki ne sme presegati določenih dimenzij. V takšnem primeru se moraš po nakupih odpraviti kar z metrom.

Nahrbtnik mora biti narejen iz robustnega in trpežnega materiala, ki je čim bolj odporen na vlago, dež ali sneg. Nekateri modeli imajo na dnu poseben predalček, ki je zaprt z zadrgo, v njem pa je skrita nepremočjiva prevleka, s katero v primeru slabega vremena pokriješ nahrbtnik. Najpomembnejše pri izbiri nahrbtnika pa je njegovo hrbtišče, ki mora biti nastavljivo, zračno in udobno. Nekateri modeli športnih nahrbtnikov, predvsem tisti namenjeni pohodništvu, teku in kolesarstvu, imajo v posebnem predalu tudi meh za vodo, pri drugih pa ga lahko dokupiš in vstaviš v nahrbtnik.

Pokaži več
1730 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka