BABYLISS SET ZA OBLIKOVANJE PRIČESKE 2020CE

Set za oblikovanje las vam omogoča ustvarjanje čudovitih pričesk brez vsake skrbi, vaš videz pa bo lahko s pomočjo seta Babyliss vsak dan nekoliko drugačen. Vključuje...

Set za oblikovanje las vam omogoča ustvarjanje čudovitih pričesk brez vsake skrbi, vaš videz pa bo lahko s pomočjo seta Babyliss vsak dan nekoliko drugačen. Vključuje 10 različnih nastavkov, med katerimi boste našli keramičen ravnalec las, figaro za spiralne oblike pričeske, krtačo, sponke za lase ter ščipalke. Babyliss ravnalnik bo poskrbel, da bodo vaši lasje gladki in nepoškodovani kljub visokim temperaturam. Oblikovalec las odlikuje poseben varnosti sistem, ki vam omogoča enostavno menjavo nastavkov med samim oblikovanje las, poseben vrtljivi kabel pa vam pri tem ne bo v napoto. Set za oblikovanje pričeske Babyliss 2020CE je na voljo v modni vijolični barvi. BABYLISS 2020CE je vijoličen set za oblikovanje pričeske, ki se hitro segreje do temperature 145 °C. Izjemno raznolikost funkcij mu omogoča širok nabor različnih nastavkov - sestavljen je iz keramičnega ravnalca (36mm) in crimperja (36mm), 3 figarov in krtače za lase, 3 ščipalk ter 12 sponk, zraven pa je priložena tudi priročna torbica za shranjevanje. set za oblikovanje pričeske - hitro segrevanje 145 °C maximalno - barva: vijolična - torbica 10 nastavkov: - keramičen ravnalec velikosti 36 mm - keramičen crimper velikosti 36 mm - 25mm in 16 mmm figaro - spiralni figraro premer 16 mm - krtača premer 16 mm - 3 ščipalke - 12 sponk za lase

tehnični podatki

Cuin CX000E82F5
Proizvajalec BABYLISS
Moč Ni podatkov
Tip kodralnik, ravnalnik

Garancijske pogoje za BABYLISS SET ZA OBLIKOVANJE preveri pri ponudniku. Slika za BABYLISS SET ZA OBLIKOVANJE je lahko simbolična.

Vsi podatki

 • Cena (najnižja naprej)
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Ime trgovine (A - Z)
  • Ime trgovine (Z - A)
Pred nakupom preverite lastnosti in ceno izdelka še pri izbranem trgovcu.
Celovec: 0Gradec:...

Ponudba za izdelek Babyliss 2020CE Fun Styler 8in1 Keramik Multistyler

V prevzemnih mestih v Grazu in Celovcu lahko plačate z gotovino, plačilnimi ali kreditnimi karticami. Ob naročiu dostave na dom, je potrebno izdelke plačati po predračunu (s kreditnimi karticami ali bančnim nakazilom).

Kupcem iz Slovenije trenutno omogočamo osebni prevzem blaga v naših prevzemnih mestih v Graz-u ali Celovcu,ali pa naročilo preko interneta z dostavo v Slovenijo.

Ponudba za izdelek BaByliss 2020 CE

Oskar omogoča plačilo po povzetju, predračunu in preko PayPal-a. Kmalu pa bodo na voljo tudi kartice Diners, Visa, Maestro in Mastercard, ter Moneta!

- Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku. - Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije ali Evo-Fin d.o.o. - Strošek pošiljanja je določen in znaša 4,20€. - Dostava pri nakupu nad 60€ je brezplačna. - Naš partner pakete dostavlja v dopoldanskih urah na naslov, vnesen ob oddaji naročila. - Ker dostavna služba artikle dostavlja v dopoldanskih urah, se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov. - Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, itd.), bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za poznejši prevzem. - Če kupec blaga ne prejme v nekaj dneh od odpošiljanja, o tem nemudoma obvesti ponudnika. - Ponudnik v tem primeru ugotovi vzroke in o tem obvesti kupca. - Pri načinu plačila po povzetju si Pošta Slovenije obračuna nadomestilo v višini 1% od vrednosti oziroma najmanj 0,96 evra.