GORENJE TIKI ELEKTRIČNI grelnik vode GBL 50 N

Priključna moč 2 x 1.000 W, prostornina 50 l, stropna ležeča montaža, zunanja regulacija, brez varnostnega ventila.

Priključna moč 2 x 1.000 W, prostornina 50 l, stropna ležeča montaža, zunanja regulacija, brez varnostnega ventila.

tehnični podatki

Cuin CX000E3F41
Proizvajalec GORENJE
Volumen (l) 50
Vrsta bojlerja električni

Garancijske pogoje za GORENJE TIKI ELEKTRIČNI grelnik vode GBL 50 N preveri pri ponudniku. Slika za GORENJE TIKI ELEKTRIČNI grelnik vode GBL 50 N je lahko simbolična.

Vsi podatki

 • Cena (najnižja naprej)
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Ime trgovine (A - Z)
  • Ime trgovine (Z - A)
Pred nakupom preverite lastnosti in ceno izdelka še pri izbranem trgovcu.
predvidoma 2-4 dni

Ponudba za izdelek GORENJE grelnik vode GBL 50 N

Plačilo po povzetju ali predračunu.

Za naročene izdelke zaračunavamo stroške dostave v vrednosti 2,99 EUR. Strošek dostave se vam vedno informativno izpiše ali prišteje v košarici in je prikazan tudi na računu, ki ga prejmete z naročenim blagom. Za izdelke, ki imajo v opisih posebej označeno brezplačno dostavo, stroške dostave v celoti krijemo mi.

1 - 5 dni

Ponudba za izdelek GBL50N Grelnik vode (580150)

Po povzetju ob prevzemu artikla, po predračunu, nakazilo na TRR, s kartico, pri osebnem prevzemu je naročilo mogoče plačati tako z gotovino kot tudi s plačilno kartico Maestro ali s kreditnima karticama Visa in MasterCard. Pri plačilu s karticami se končnemu znesku prišteje še provizija, ki znaša 2% od zneska nakupa.

Dostava je mogoča na kateri koli naslov v Sloveniji in znaša 3.99 € za celotno naročilo v primeru plačila po povzetju in 1,99 € v primeru plačila po predračunu, ne glede na velikost in težo naročenega izdelka. Dostava izdelkov se izvaja s specializiranimi zunanjimi prevozniki. Možen je tudi osebni prevzem po predhodni najavi na sedežu podjetja.

1-2 dni

Ponudba za izdelek Gorenje GBL50N Grelnik vode

Plačilo z gotovino ob prevzemu (pošta dostavi paket na vaš naslov) Plačilo po predračunu (predračun pošljemo na email) Plačilo z gotovino ob osebnem prevzemu v naši poslovalnici

V trgovini Maks-pro stremimo k najhitrejši možni dostavi naročenega blaga. Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije, hitro pošto in pa preko lastnih kurirjev. Običajno je med delovniki naročeno blago na naslovu prejemnika v 1-2 dneh od odpreme blaga. V času praznikov in med vikendi se rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša. Dostava po Ljubljani in okolici je brezplačna. Če naročenega blaga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov. V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzamete v vaši enoti Pošte Slovenije.

Preverite

Ponudba za izdelek GORENJE Grelnik vode-Bojler gbl 50n 580150

Na voljo je več načinov plačila: z gotovino ob dostavi; po ponudbi /predračunu; v GA trgovinah s plačilno oziroma kreditno kartico in z obročnim plačilom.

Dostavo izvaja Pošta Slovenije. Dostava je mogoča na kateri koli naslov v Sloveniji. Strošek dostave za člane GA kluba znaša 5,99 €, z anečlane pa 9,99 €. Dostava se opravlja od ponedeljka do petka od 10:00 do 18:00 ure. Dostava ob sobotah je mogoča samo v krajih, kjer pošta to omogoča. Naročeni izdelek vam pripelje en dostavljalec, ki je opremljen s transportnim vozičkom. Pri večjih in težjih izdelkih morate zagotoviti pomoč dostavljalcu.

na zalogi

Ponudba za izdelek Gorenje grelnik vode GBL50N

- Plačilo po povzetju pošiljke (Pošta Slovenije). Plačilo se izvede na naslovu dostave! - Po predračunu. Ob nakupu izberete plačilo po predračunu. Plačilo lahko nakažete preko katerekoli spletne banke ali osebno na banki ali pošti. Ko plačilo prispe na transakcijski račun, blago takoj odpošljemo na navedeni naslov.

Dostava poteka izključno preko Pošte Slovenije ali Hitre Pošte ter kurirske službe Intereuropa. Artikel odpremimo naslednji dan po oddanem naročilu. V primeru vikenda ali praznikov,blago odpremimo prvi naslednji delovnik!

5-7 dni

Ponudba za izdelek Bojler Gorenje GBL50N

- Z gotovino ob prevzemu (po povzetju) - Z nakazilom na račun upravitelja spletne trgovine Shopland.si (podjetje Letona d.o.o) po ponudbi/predračunu - S plačilnimi karticami MasterCard, Visa, Maestro, Aktiva - Z darilnimi boni

Ne glede na težo in velikost izdelka so stroški dostave enotni (celotna Slovenija) in znašajo 3,90 Eur – brez kakršnihkoli dodatnih stroškov za plačilo po povzetju ali plačilo s kreditno kartico. za naročila nad 60€, POŠTNINA BREZPLAČNA!

Preveri

Ponudba za izdelek Grelnik vode Gorenje Tiki GBL 50 N - stropni

Plačilo po predračunu.

Dostava je brezplačna.

Ponudba za izdelek GBL50N Grelnik vode

Možni so naslednji načini plačila: po povzetju, po predračunu, s kreditnimi karticami(EuroCard/MasterCard, Karanta), ali z bančnim nakazilom.

Kupljeno blago dostavimo brezplačno na vaš naslov na območju republike Slovenije. Za določitev točne ure dostave vas bo predhodno kontaktiral naš pooblaščen dostavljavec.

Ponudba za izdelek ELEKTRIČNI GRELNIK VODE GORENJE TIKI GBL 50 N STROPNO LEŽEČI

Ob nakupu v Merkurjevi spletni trgovini lahko kupec izbira med naslednjimi načini plačila: * po povzetju - z gotovino (provizijo poštne nakaznice krije Merkur), * s plačilno kartico MasterCard, * s plačilno kartico Maestro, * s plačilno kartico Activa, * s plačilno kartico Diners Club (ne velja za obročno plačevanje). * s plačilno kartico Visa in Visa Electron

Ob nakupu, v vrednosti 40,00 EUR ali več, ponudnik kupljeno blago dostavi brezplačno. Za nakupe do 40,00 EUR ponudnik obračuna simbolični znesek pošiljanja v višini 2,09 EUR. Navedeni pogoji dostave veljajo le pri nakupu v spletni trgovini. Ponudnik vrši dostavo preko Pošte Slovenije ali preko lastne dostavne službe. Kupljeno blago je dobavljivo običajno v 2 do 4 delovnih dneh, če ni drugače označeno. Če kupca v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzame v njegovi enoti Pošte Slovenije. V spletni trgovini želimo ugoditi vsem kupcem, zato kupljeno blago dostavimo na njihov naslov kamorkoli v Sloveniji. Dostava blaga v tujino ni mogoča.

Ostale cene

Tehnoplus.si
173,14 €
1-2 dni

Ponudba za izdelek Gorenje GBL50N Grelnik vode (580150)

Spletna trgovina tehnoplus.si omogoča naslednje načine plačila: - z gotovino ob prevzemu - z nakazilom na račun podjetja TEHNO-HIŠA, d.o.o. Kočevje po ponudbi/predračunu - z gotovino na sedežu podjetja TEHNO-HIŠA, d.o.o. Kočevje - Možnost plačila do 24 obrokov ,na sedežu podjetja TEHNO-HIŠA, d.o.o. Kočevje

Pri naročilu nad 100 € z DDV in izdelkih, pri katerih je to posebej navedeno, vam bomo naročeno dostavili brezplačno. Za vso ostalo blago zaračunamo dostavo v Sloveniji v znesku 5 €, ne glede na težo, količino ali vrednost vašega naročila. V kolikor je način plačila po povzetju preko poštne nakaznice si Pošta Slovenije lahko za vračilo kupnine zaračuna manupulativne stroške in sicer 1% vrednosti blaga oz. minimalno 0,96 € oz. maksimalno 5,10 €. V nekaterih primerih je možna tudi sobotna dostava, dostava do 10. ure ali dostava po 16. uri.

FraMa
173,14 €

Ponudba za izdelek Gorenje GBL50N Grelnik vode

Po dogovoru.

Po dogovoru.