CHIPOLINO PRENOSNA POSTELJICA NOELLA, RDEČA

Za ta izdelek trenutno ni ponudb.3 v 1! Prenosna posteljica, stajica, previjalna miza. To omogoča večfunkcijska posteljica NOELLA. Posebno močan aluminijast okvir omogoča trdnost in stabilnost...

3 v 1! Prenosna posteljica, stajica, previjalna miza. To omogoča večfunkcijska posteljica NOELLA. Posebno močan aluminijast okvir omogoča trdnost in stabilnost posteljice, ki združuje velik igralni prostor, prostor za spanje in praktično previjalno mizo. Zložljiva vzmetnica pa nudi udobje za vašega malčka. Stranice postelje lahko zaklenemo z gumbom, odpiranje in zapiranje stranic je na zadrgo. Prosojna stranska mreža skrbi za dober nadzor nad vašim otrokom. Posteljica je opremljena z velikim, uporabnim in praktičnim nosilcem za odlaganje in s kolesi za lažje prestavljanje. Set vsebuje tudi mrežo proti komarjem ter torbo za prenos zložljive postelje. LASTNOSTI: - teža: 11,5 kg - dimenzije zložljive posteljice: 108x76x80 (DxŠxV)

tehnični podatki

Cuin CX000CA2CC
Proizvajalec CHIPOLINO
Vrsta opreme posteljica / hojica

Garancijske pogoje za CHIPOLINO PRENOSNA POSTELJICA NOELLA, RDEČA preveri pri ponudniku. Slika za CHIPOLINO PRENOSNA POSTELJICA NOELLA, RDEČA je lahko simbolična.

Vsi podatki