NORDICA-EXTRAFLAME peč na drva Asia, 6kW

NORDICA-EXTRAFLAME peč na drva Asia, 6kW

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Peč na drva Asia ima zunanjost izdelano iz jekla in keramike. Na sprednji strani peči so emajlirana litoželezna vrata z okencem iz keramičnega stekla, ki prenes... Preberi cel opis
1.314,00 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

In stock

Cena je bila osvežena danes ob 12:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eMundia.si ponudbi
Ponudba trgovine eMundia.si za izdelek NORDICA-EXTRAFLAME peč na drva Asia, 6kW. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta peči
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX007E9617
Prijavi napako
Peč na drva Asia ima zunanjost izdelano iz jekla in keramike. Na sprednji strani peči so emajlirana litoželezna vrata z okencem iz keramičnega stekla, ki prenese temperature do 750° C. Kurišče je izdelano iz litega železa s sistemom za naknadno zgorevanje. Pod kuriščem peči je prostor za shranjevanje drv.

Resistant Door at the Time: Vrata peči so izdelana iz visoko kakovostnega litega železa in zagotavljajo popolno tesnjenje v vsakem trenutku.

Post-Combustion System: Sistem za naknadno zgorevanje pripomore k manjši količini emisij in tako zadovoljuje visoke Evropske standarde.

Clean Glass Control: Sistem, ki preprečuje nalaganje saj in umazanije na steklenem okencu na vratih peči.

Active System Combustion: Sistem za povezavo, kjer zrak prihaja iz zunanjega prostora, kar predstavlja večjo učinkovitost in večjo varnost za uporabnika.
NORDICA-EXTRAFLAME peč na drva Asia, 6kW
NORDICA-EXTRAFLAME peč na drva Asia, 6kW
1.314,00 €
v eMundia.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka