OMRON merilnik krvnega tlaka M6 Comfort

OMRON merilnik krvnega tlaka M6 Comfort

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Nadlaktni merilnik krvnega tlaka Omron M6 Comfort je avtomatski merilnik tlaka in srčnega utripa. Ponaša se z Intellisense tehnologijo, ki samodejno kontrolirano polni ma... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

in stock

Cena je bila osvežena danes ob 01:40.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o markla.si ponudbi
Ponudba trgovine markla.si za izdelek OMRON merilnik krvnega tlaka M6 Comfort. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta izdelka
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0006BA4A
Prijavi napako
Nadlaktni merilnik krvnega tlaka Omron M6 Comfort je avtomatski merilnik tlaka in srčnega utripa. Ponaša se z Intellisense tehnologijo, ki samodejno kontrolirano polni manšete, ter »Easy« manšeto za srednji obseg nadlakti (22–42 cm). Zahvaljujoč Intelli Wrap tehnologiji manšete, le-ta omogoča natančno meritev skoraj kjerkoli na nadlakti.

Merilnik višino krvnega tlaka prikaže grafično, zaznava in opozarja pa tudi na nepravilen srčni utrip z možnostjo aritmije ter jutranjo hipertenzijo. Ponuja spomin za zadnjih 100 meritev za dve osebi – z datumom in uro, za zadnji teden pa izračuna tudi povprečje jutranjih in večernih meritev. Na normalni ali povišani krvni tlak opozarja tudi LED indikator (zelen/oranžen).

Na nepravilno namestitev manšete vas opozori LED indikator, zaznava in opozarja pa tudi na premikanje med merjenjem ali na nepravilno merjenje.

Odlikuje ga velik LCD zaslon.

Aparat je energetsko varčen, saj z enim setom baterij lahko opravite kar do 1000 meritev. Omogoča tudi preklop preko usmernika. Priložena je priročna torbica za hranjenje merilnika.
OMRON merilnik krvnega tlaka M6 Comfort
OMRON merilnik krvnega tlaka M6 Comfort
125,29 €
v markla.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka