GORENJE hladilnik z zamrzovalnikom NRK6192GX

 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Ime trgovine (A - Z)
  • Ime trgovine (Z - A)
Pred nakupom preverite lastnosti in ceno izdelka še pri izbranem trgovcu.
SI
dobava 3-4 dni

Ponudba za izdelek Gorenje Essential Line NRK6192GX kombinirani hladilnik

Blago je možno plačati s spletnim plačilom, po predračunu, na obroke (SKB hitri kredit), po povzetju, ob prevzemu z gotovino in plačilnimi karticami (BA, Visa, Mastecard, Diners, American Express, Karanta...).

Strošek dostave je obračunan pred zaključkom naročila, tako da po opravljenem plačilu nimate več nobenih dodatnih stroškov. Cena dostave je vedno enaka ne glede na težo paketa in znaša 3 EUR z DDV . Dostava velja za področje Slovenije. Za hitrejšo dostavo ali dostavo izven države Slovenije se je potrebno dogovoriti po telefonu oziroma elektronski pošti.

SI
Na zalogi

Ponudba za izdelek Kombinirani hladilnik/zamrzovalnik NRK6192GX Gorenje (497802)

 • z gotovino ob prevzemu (pošta Slovenije)
 • z nakazilom na TRR (po ponudbi /predračunu)
 • plačilo preko plačilnih oz. kreditnih kartic (Karanta, Diners Club, Eurocard/Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro, Activa)
 • plačilo preko plačilnega sistema PAYPAL
 • obročnim plačilom do 12 mesecev s kartico Diners Club
 • hitri kredit NLB povezani do 60 mesecev (do 12 mesecev brez obresti)
 • za pravne osebe možen tudi leazing
 • Pošta Slovenije. Dostava je za vse nakupe nad 100 EUR brezplačna. Stroški pošiljanja pri na kupu do 100 EUR pa zanašajo 5 EUR (z DDV). Artikli, ki so na zalogi so običajno dostavljeni v roku 1 do 3 dni.

  SI
  preverite

  Ponudba za izdelek NRK6192GX Kombinirani hladilnik/zamrzovalnik

  Ponudnik omogoča uporabniku naslednje načine plačila nakupov izdelkov: Plačilo po predračunu - Če ste se odločili za plačilo po predračunu, bomo na elektronski naslov prejemnika računa poslali predračun oziroma naročilo z vsemi podatki. Po prejemu sredstev na naš poslovni račun bo blago naročeno in odposlano na naslov za dostavo oziroma bo odposlano v najkrajšem možnem času, če artikla ni na zalogi. Plačilo z gotovino – Plačilo z gotovino lahko izvedete tudi na sedežu podjetja Novak d.o.o., ker se lahko na določene artikle oziroma za večje količine artiklov, koristijo dodatne gotovinske ugodnosti. Po prejemu plačila, bo blago tudi naročeno. Do popolnega plačila izdelkov iz posameznega naročila ostanejo naročeni izdelki v lasti Novak d.o.o.-ja. V primeru neplačila oz. nepopolnega plačila ima Novak d.o.o. pravico, da od kupca zahteva vračilo izdelka v brezhibnem, nepoškodovanem stanju, oziroma v original embalaži. Novak d.o.o. izda račun na trajnem mediju (papir), ki je ob garancijskem listu veljaven dokaz za reklamacijo oz. servisni poseg.

  Ponudnik bo blago dostavil v dogovorjenem roku in skladno s pogoji , ki jih določa pogodbeni partner za dostavo pošiljk Pošta Slovenije. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. Dostava naročenih artiklov se izvaja pod pogoji Pošte Slovenije in krije stroške dostave do vstopa v stavbo oziroma do kamionsko dostopnega dvorišča. Morebitni drugačni dogovor oz. dostava, ki obsega tudi vnos blaga v stavbo ter druge v zvezi s tem povezane storitve, če ni drugače vnaprej dogovorjeno, je predmet samostojnega dogovora med kupcem in Pošto Slovenije ter se plača po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Pogoji Pošte Slovenije so dostopni na njihovi spletni strani. Strošek dostave se prišteje strošku naročila, kar je razvidno tako v košarici kot tudi na računu. Posamezni artikli, ki dosegajo ali presegajo določeno težo ali dimenzije, so lahko predmet posebnega režima glede načina in cen dostave. Dostava pošiljk se izvaja pod pogoji Pošte Slovenije in bo pri kupcu med delovniki na naslovu v dnevu ali treh dneh od potrditve naročila in odpreme blaga (odvisno od zaloge izdelka). V času praznikov in med vikendi se rok dobave podaljša za čas dela prostih dni. Za artikle, ki jih ponudnik zagotovi kupcu na podlagi povpraševanja oziroma, če izdelka ni na zalogi, si ponudnik pridržuje daljši rok za dostavo pošiljke. Ponudnik v tem primeru kupca o dobavnem roku obvesti. Kupec lahko po predhodnem dogovoru osebno prevzame naročeno blago na sedežu podjetja Novak d.o.o., Špruha 6, 1236 Trzin Od ponedeljka do četrtka od 8.00 do 18.00 ure Od petka od 8.00 do 13.00 ure Sobota, Nedelja zaprto Naročeni artikli so poslani na naslov, ki ga je kupec navedel na obrazcu za naročilo. V primeru, da je naslov za dostavo različen od naslova za izdajo računa, mora kupec na obrazcu za naročilo navesti oba naslova. Naročeni artikli bodo poslani

  SI
  Preveri

  Ponudba za izdelek GORENJE Hladilnik NRK6192GX 497802

  Na voljo je več načinov plačila: z gotovino ob dostavi; po ponudbi /predračunu; v GA trgovinah s plačilno oziroma kreditno kartico in z obročnim plačilom; možnost hitrih kreditov.

  Dostavo izvaja Pošta Slovenije. Dostava je mogoča na kateri koli naslov v Sloveniji. Dostava se opravlja od ponedeljka do petka. Dostava ob sobotah je mogoča samo v krajih, kjer pošta to omogoča. Naročeni izdelek vam pripelje en dostavljalec, ki je opremljen s transportnim vozičkom. Pri večjih in težjih izdelkih morate zagotoviti pomoč dostavljalcu.

  SI
  v 1 tednu

  Ponudba za izdelek Kombinirani hladilnik/zamrzovalnik NRK6192GX

  Izbirate lahko med gotovinskim plačilom ob prevzemu ali plačilom po Predračunu. Plačilo po povzetju: Izdelke vam bomo poslali s plačilom ob prevzemu. Dostavljavcu ali poštnemu uslužbencu boste izročili gotovino in ta bo za vas opravil plačilo z univerzalnim plačilnim nalogom (UPN). Ob prevzemu pošiljke je potrebno Pošti Slovenije poravnati še provizijo za plačilo univerzalnega plačilnega naloga (UPN) po veljavnem ceniku. Naročeni izdelki ostanejo do poravnave kupnine v lasti podjetja PS Moj paket, d.o.o. Plačilo po Predračunu: Plačilo po predračunu je namenjeno predvsem podjetjem, ki za nabavo potrebujejo dokument o plačilu. Ko bomo prejeli plačilo bomo naročeno blago nemudoma poslali naročniku s priloženim računom.

  Prodajalec kupcu dobavi naročene artikle v celoti ali v delnih dobavah v obliki paketne pošiljke, ki jo dostavi Pošta Slovenije. Artikli, ki so v zalogi, bodo dostavljeni praviloma v roku od treh do sedmih delovnih dni oziroma najpozneje v treh mesecih. Prodajalec si pridržuje pravico, da posamezno naročilo razdeli v več paketnih pošiljk, če so naročeni artikli v različnih skladiščih ali če dela naročenih artiklov trenutno ni v zalogi. V primeru delnih dobav iz istega naročila za kupca ne nastanejo dodatni stroški pošiljanja. Stroški pošiljanja se dodajo naročilu v fazi naročanja in so razvidni iz nakupovalne košarice, še preden kupec s klikom na gumb »Zaključi nakup« oziroma s podpisom naročila na pošti dokončno potrdi svoje naročilo. Za naročila nad 20 EUR je poštnina brezplačna!

  SI
  Na voljo

  Ponudba za izdelek Kombinirani hladilnik/zamrzovalnik GORENJE NRK6192GX

  Mozni so naslednji nacini placila: po povzetju, po predracunu, s kreditnimi karticami(EuroCard/MasterCard, Karanta, American Express, Visa ), ali z bancnim nakazilom. Za podrobnejse informacije kontaktirajte prodajalca.

  Kupljeno blago dostavimo na vas naslov na obmocju republike Slovenije. Za dolocitev tocne ure dostave vas bo predhodno informiral dostavljavec. Za podrobnejse informacije kontaktirajte prodajalca.

  SI
  Na zalogi

  Ponudba za izdelek GORENJE NRK 6192 GX

  Preko predračuna, kjer je možen dodaten popust ali po povzetju

  Strošek dostave je BREZPLAČEN ne glede na kraj in velikost, težo ali ceno izdelka.