GORENJE kondenzacijski sušilni stroj D624BL

energijski razred  B
poraba energije (kWh)  3,73 cikel
velikost bobna  117 l
zmogljivost pri sušenju  6
zamik vklopa  kg
glasnost (dB) ...

energijski razred  B
poraba energije (kWh)  3,73 cikel
velikost bobna  117 l
zmogljivost pri sušenju  6
zamik vklopa  kg
glasnost (dB)  65
dimenzije [cm]  60 × 85 × 60
masa [kg]  38

tehnični podatki

Cuin CX00397374
Proizvajalec GORENJE
Energijski razred B
Globina (cm) 60
Maksimalna teža 6 kg
Nalaganje perila spredaj
Širina (cm) 60
Velikost (V x Š x G v cm) 85 x 60 x 60
Višina (cm) 85

Garancijske pogoje za GORENJE D624BL preveri pri ponudniku. Slika za GORENJE D624BL je lahko simbolična.

Vsi podatki

 • Cena (najnižja naprej)
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Ime trgovine (A - Z)
  • Ime trgovine (Z - A)
Pred nakupom preverite lastnosti in ceno izdelka še pri izbranem trgovcu.
Preveri zalogo

Ponudba za izdelek SS D624BL GORENJE

Možni so naslednji načini plačila: * po predračunu na transakcijski račun prodajalca * z gotovino po povzetju

Strošek dostave znaša 3,90€ ne glede na težo blaga. Ta je zaračunan že na predračunu poleg naročenega blaga. Dostava blaga je možna samo za območje Slovenije. Naročene izdelke lahko osebno prevzamete tudi v njihovi poslovalnici, ob prehodnem dogovoru.

1-2 dni

Ponudba za izdelek Gorenje D624BL Sušilnik perila - kondenzacijski Primary Line

Plačilo z gotovino ob prevzemu (pošta dostavi paket na vaš naslov) Plačilo po predračunu (predračun pošljemo na email) Plačilo z gotovino ob osebnem prevzemu v naši poslovalnici

V trgovini Maks-pro stremimo k najhitrejši možni dostavi naročenega blaga. Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije, hitro pošto in pa preko lastnih kurirjev. Običajno je med delovniki naročeno blago na naslovu prejemnika v 1-2 dneh od odpreme blaga. V času praznikov in med vikendi se rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša. Dostava po Ljubljani in okolici je brezplačna. Če naročenega blaga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov. V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzamete v vaši enoti Pošte Slovenije.

na zalogi

Ponudba za izdelek Sušilni stroj GORENJE D624BL

1 - 5 dni

Ponudba za izdelek D624BL Suąilnik perila - kondenzacijski Primary Line (345984)

Po povzetju ob prevzemu artikla, po predračunu, nakazilo na TRR, s kartico, pri osebnem prevzemu je naročilo mogoče plačati tako z gotovino kot tudi s plačilno kartico Maestro ali s kreditnima karticama Visa in MasterCard. Pri plačilu s karticami se končnemu znesku prišteje še provizija, ki znaša 2% od zneska nakupa.

Dostava je mogoča na kateri koli naslov v Sloveniji in znaša 3.99 € za celotno naročilo v primeru plačila po povzetju in 1,99 € v primeru plačila po predračunu, ne glede na velikost in težo naročenega izdelka. Dostava izdelkov se izvaja s specializiranimi zunanjimi prevozniki. Možen je tudi osebni prevzem po predhodni najavi na sedežu podjetja.

3 do 5 dni

Ponudba za izdelek Sušilni stroj Gorenje D624BL

gotovino (velja spletna cena) ob prevzemu na sedežu podjetja. Prevzem blaga je možen med delovnim časom, tj. od ponedeljka do petka od 8.00-12.00 ure in od 12.45 do 16.45 ure. Predhodno pokličite na telefonsko številko 041 574 274 in se dogovorite za uro prevzema. po predračunu; ko uporabnik opravi naročilo, mu ponudnik v najkrajšem možnem času pošlje predračun. Po opravljenem plačilu ponudnik postopa v skladu s 6. točko teh splošnih pogojev po povzetju – uporabnik plača ob prejetju pošiljke vrednost nakupa in stroške dostave neposredno dostavljalcu, tj. Pošti Slovenije oziroma pošti Bartolini za Italijo PayPal; PayPal je plačilni procesor, ki se uporablja za on-line plačila v spletnih trgovinah. Deluje na osnovi bančnega računa, e-poštnega predala, osebnega gesla in zaščitne številke. Če želite izbrane izdelke plačati preko PayPala, v drugem delu izpolnjevanja obrazca pri načinih plačila izberite PayPal. Sistem vas bo preusmeril na internetno stran PayPal (https://www.paypal.

Dostavo opravi dostavna služba, običajno naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. Opozorilo: če imajo izdelki različen rok dobave, se v obzir vzame tisti, ki ima najdaljši rok dobave. Na naše kontakte (mail ali telefonska številka) lahko uporobnik pošlje svoje želje za drugačno dostavo. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je za Slovenijo in Hrvaško Pošta Slovenije za Italijo pa družba Bartolini, oziroma najhitrejši in najugodnejši partner v danem trnutku. Zaradi skrbi o varstvu okolja in želji po zmanjševanju izpustov plinov v ozračje, ter zaradi logistične praktičnosti bodo lahko nekateri izdelki odpremljeni direktno od naših dobaviteljev na Vaš naslov. V takšnem primeru v kolikor ste naročili več izdelkov se vse stroške za preostali del pošiljke zaračuna po minimlni tarifi na lestvici dostave za posamezne države. Vina, likerje in žgane pijače, ter ostale tekočine nevarne za razbitje pošiljamo samostojno in ne morejo biti odpremljene

Ponudba za izdelek Kondenzacijski sušilni stroj GORENJE D624BL

SPLOŠNO O NAČINIH PLAČILA I.1.)Sistem Koohna.com kupcu omogoča plačilo nakupa izključno s kreditno ali debetno kartico, sistemom PayPal, darilnimi boni, plačilnim nalogom ali plačilom ob prevzemu blaga s strani kupca, pod pogoji, določenimi v teh splošnih pogojih. I.2.)Plačila se opravljajo izključno v eurih ali v primeru, da je sedež prodajalca zunaj euroobmočja, v valuti, ki predstavlja veljavno plačilno sredstvo v državi sedeža prodajalca. I.3.)Po izbiri ustreznega načina plačila s kreditno ali debetno kartico, s sistemom PayPal, z darilnimi boni, plačilnim nalogom ali z gotovinskim plačilom ob prevzemu blaga se kupec odpoveduje morebitni pravici do odstopa od ali spremembe naloga za izvedbo plačila z izbranim načinom plačila. I.4.)Kupec se strinja, da sme prodajalec v primeru suma zlorabe kateregakoli načina plačila po svoji prosti presoji vsako zadevno transakcijo brez predhodnega obvestila predati v reševanje pristojnim organom. I.5.)Kupec ne more pobotati svoje plačilne o

DOSTAVA BLAGA M.1.)Prodajalec je s strani kupca naročeno blago dolžan dostaviti na naslov, ki ga kupec označi v ponudbi kupca, poslani prek sistema Koohna.com, in ki je potrjen v sprejemu prodajalca, če določbe tega razdelka ne določajo drugače. M.2.)Prodajalec odgovarja za pravočasno in urejeno odpošiljanje blaga iz svoje poslovne enote in izročitev dostavljalcu, ne odgovarja pa za zamude, povzročene s strani dostavljalca. M.3.)V primeru nakupa blaga, ki je povezan z dostavo blaga na naslov dostave, ki ne predstavlja ene izmed poslovnih enot prodajalca, je prodajalec blago dolžan skladno s prejšnjo točko odposlati na naslov, ki ga prodajalec kupcu sporoči v elektronskem sporočilu, s katerim potrdi prejem kupčeve ponudbe. Čas dostave, ki ga prodajalec v takšnem elektronskem sporočilu ali drugače sporoči kupcu, kot tudi čas dostave, ki ga kupcu morda sporoči dostavljavec, je informativne narave, s čimer se kupec strinja, in njegova morebitna prekoračitev iz kateregakoli razloga nim

Ponudba za izdelek SUŠILNI STROJ GORENJE D 624BL

Ob nakupu v Merkurjevi spletni trgovini lahko kupec izbira med naslednjimi načini plačila: * po povzetju - z gotovino (provizijo poštne nakaznice krije Merkur), * s plačilno kartico MasterCard, * s plačilno kartico Maestro, * s plačilno kartico Activa, * s plačilno kartico Diners Club (ne velja za obročno plačevanje). * s plačilno kartico Visa in Visa Electron

Ob nakupu, v vrednosti 40,00 EUR ali več, ponudnik kupljeno blago dostavi brezplačno. Za nakupe do 40,00 EUR ponudnik obračuna simbolični znesek pošiljanja v višini 2,09 EUR. Navedeni pogoji dostave veljajo le pri nakupu v spletni trgovini. Ponudnik vrši dostavo preko Pošte Slovenije ali preko lastne dostavne službe. Kupljeno blago je dobavljivo običajno v 2 do 4 delovnih dneh, če ni drugače označeno. Če kupca v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzame v njegovi enoti Pošte Slovenije. V spletni trgovini želimo ugoditi vsem kupcem, zato kupljeno blago dostavimo na njihov naslov kamorkoli v Sloveniji. Dostava blaga v tujino ni mogoča.

Ponudba za izdelek D624BL Sušilnik perila - kondenzacijski Primary Line

Možni so naslednji načini plačila: po povzetju, po predračunu, s kreditnimi karticami(EuroCard/MasterCard, Karanta), ali z bančnim nakazilom.

Kupljeno blago dostavimo brezplačno na vaš naslov na območju republike Slovenije. Za določitev točne ure dostave vas bo predhodno kontaktiral naš pooblaščen dostavljavec.

Na zalogi

Ponudba za izdelek Sušilnik perila - kondenzacijski Primary Line D624BL

 • z gotovino ob prevzemu (pošta Slovenije)
 • z nakazilom na TRR (po ponudbi /predračunu)
 • plačilo preko plačilnih oz. kreditnih kartic (Karanta, Diners Club, Eurocard/Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro, Activa)
 • plačilo preko plačilnega sistema PAYPAL
 • obročnim plačilom do 12 mesecev s kartico Diners Club
 • hitri kredit NLB povezani do 60 mesecev (do 12 mesecev brez obresti)
 • za pravne osebe možen tudi leazing
 • Pošta Slovenije. Dostava je za vse nakupe nad 100 EUR brezplačna. Stroški pošiljanja pri na kupu do 100 EUR pa zanašajo 5 EUR (z DDV). Artikli, ki so na zalogi so običajno dostavljeni v roku 1 do 3 dni.

  Preverite

  Ponudba za izdelek GORENJE Sušilni stroj D624BL 345984

  Na voljo je več načinov plačila: z gotovino ob dostavi; po ponudbi /predračunu; v GA trgovinah s plačilno oziroma kreditno kartico in z obročnim plačilom.

  Dostavo izvaja Pošta Slovenije. Dostava je mogoča na kateri koli naslov v Sloveniji. Strošek dostave za člane GA kluba znaša 5,99 €, z anečlane pa 9,99 €. Dostava se opravlja od ponedeljka do petka od 10:00 do 18:00 ure. Dostava ob sobotah je mogoča samo v krajih, kjer pošta to omogoča. Naročeni izdelek vam pripelje en dostavljalec, ki je opremljen s transportnim vozičkom. Pri večjih in težjih izdelkih morate zagotoviti pomoč dostavljalcu.

  5-7 dni

  Ponudba za izdelek Sušilni stroj Gorenje D624BL

  - Z gotovino ob prevzemu (po povzetju) - Z nakazilom na račun upravitelja spletne trgovine Shopland.si (podjetje Letona d.o.o) po ponudbi/predračunu - S plačilnimi karticami MasterCard, Visa, Maestro, Aktiva - Z darilnimi boni

  Ne glede na težo in velikost izdelka so stroški dostave enotni (celotna Slovenija) in znašajo 3,90 Eur – brez kakršnihkoli dodatnih stroškov za plačilo po povzetju ali plačilo s kreditno kartico. za naročila nad 60€, POŠTNINA BREZPLAČNA!

  7 dni

  Ponudba za izdelek Sušilni stroj D624BL Primary Line

  Ostale cene

  FraMa
  329,90 €

  Ponudba za izdelek Gorenje D624BL Sušilnik perila - kondenzacijs

  Po dogovoru.

  Po dogovoru.