NIKON D-SLR fotoaparat D7200 + 18-140 VR

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Sezite po odličnosti z dovršenim fotoaparatom NIKON D7200. Ta okretni fotoaparat DSLR formata DX ustvarja osupljive fotografije in vrhunske videoposnetke, poleg tega pa j... Preberi cel opis
1.299,00 €
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 02:51.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Beseničar ponudbi
Ponudba trgovine Beseničar za izdelek NIKON D-SLR fotoaparat D7200 + 18-140 VR. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodatki pri digitalnih fotoaparatih
ISO vrednost
Kapaciteta dodane spominske kartice (v GB)
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX004ACC0C
Prijavi napako
Sezite po odličnosti z dovršenim fotoaparatom NIKON D7200. Ta okretni fotoaparat DSLR formata DX ustvarja osupljive fotografije in vrhunske videoposnetke, poleg tega pa je tudi popolnoma povezan. Je hiter, vsestranski in bo kos vsem vašim željam. Prek funkcije Wi-Fi in podpore za tehnologijo NFC lahko preprosto nalagate osupljive fotografije. Fotoaparat D7200 je popoln v vseh pogledih. Vrhunsko samodejno ostrenje, ki ga je fotoaparat prevzel od Nikonovih legendarnih profesionalnih fotoaparatov, omogoča natančen zajem motivov do vrednosti –3 EV. Namenski meni za nastavitve videoposnetkov in napredne možnosti za nadzor zvoka ustvarjalcem videoposnetkov omogočajo večjo prilagodljivost.

NIKON D-SLR fotoaparat D7200 + 18-140 VR
NIKON D-SLR fotoaparat D7200 + 18-140 VR
1.299,00 €
v Beseničar

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka