GORENJE kombinirani hladilnik NRK 6192 GX 419617

Puhica90 je odgovoril

5

Kater vgradni hladilnik vzet?

Kaj pa tale Bosch? Cena je v tvojem rangu. Ma luštne prostore za shranjevanje zelenjave pa različnih omakic, deluje zelo tiho v primerjavi z vsemi ostalimi hladilniki ki smo jih mel prej in je zato super za stanovanja v bloku, da se ne mot sosedov, dizajn je lep, paše v vsako kuhinjo. Moti me edin mejhen zamrzovalni predel, zdej ne vem kok velikega ti rabiš, pa to da ni stojala za steklenice v hladilniku.

Več vprašanj

 • Cena (najnižja naprej)
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Ime trgovine (A - Z)
  • Ime trgovine (Z - A)
Pred nakupom preverite lastnosti in ceno izdelka še pri izbranem trgovcu.
Predvidoma 1-10 dni

Ponudba za izdelek NRK6192GX GORENJE

dobava 3-4 dni

Ponudba za izdelek Gorenje Essential Line NRK6192GX kombinirani hladilnik

Blago je možno plačati po predračunu, na obroke (SKB hitri kredit), po povzetju, ob prevzemu z gotovino in plačilnimi karticami (BA, Visa, Mastecard, Diners, American Express, Karanta...).

Strošek dostave je obračunan pred zaključkom naročila, tako da po opravljenem plačilu nimate več nobenih dodatnih stroškov. Cena dostave je vedno enaka ne glede na težo paketa in znaša 3 EUR z DDV . Dostava velja za področje Slovenije. Za hitrejšo dostavo ali dostavo izven države Slovenije se je potrebno dogovoriti po telefonu oziroma elektronski pošti.

1-2 dni

Ponudba za izdelek Gorenje NRK6192GX Kombinirani hladilnik/zamrzovalnik

Plačilo z gotovino ob prevzemu (pošta dostavi paket na vaš naslov) Plačilo po predračunu (predračun pošljemo na email) Plačilo z gotovino ob osebnem prevzemu v naši poslovalnici

V trgovini Maks-pro stremimo k najhitrejši možni dostavi naročenega blaga. Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije, hitro pošto in pa preko lastnih kurirjev. Običajno je med delovniki naročeno blago na naslovu prejemnika v 1-2 dneh od odpreme blaga. V času praznikov in med vikendi se rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša. Dostava po Ljubljani in okolici je brezplačna. Če naročenega blaga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov. V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzamete v vaši enoti Pošte Slovenije.

Na voljo

Ponudba za izdelek Hladilnik GORENJE NRK6192GX

Mozni so naslednji nacini placila: po povzetju, po predracunu, s kreditnimi karticami(EuroCard/MasterCard, Karanta, American Express, Visa ), ali z bancnim nakazilom. Za podrobnejse informacije kontaktirajte prodajalca.

Kupljeno blago dostavimo na vas naslov na obmocju republike Slovenije. Za dolocitev tocne ure dostave vas bo predhodno informiral dostavljavec. Za podrobnejse informacije kontaktirajte prodajalca.

Na zalogi

Ponudba za izdelek GORENJE NRK 6192 GX

Preko predračuna, kjer je možen dodaten popust ali po povzetju

Strošek dostave je BREZPLAČEN ne glede na kraj in velikost, težo ali ceno izdelka.

Ostale cene

FraMa
589,89 €

Ponudba za izdelek Gorenje NRK6192GX Kombinirani hladilnik/zamrzovaln

Po dogovoru.

Po dogovoru.