SAMSUNG LED TV 46F5300 (UE46F5300AWXXH)

 • Cena (najnižja naprej)
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Ime trgovine (A - Z)
  • Ime trgovine (Z - A)
Pred nakupom preverite lastnosti in ceno izdelka še pri izbranem trgovcu.
predvidoma 2 – 10...

Ponudba za izdelek Samsung, SAMSUNG 46F5300 LED TV , 26TSAM3555

gotovina, nakazilo na transakcijski račun, plačilne in kreditne kartice

Pri dostavi na dom, ki jo opravlja dostavna služba Pošta Slovenije, vam bodo zaračunani stroški dostave v višini: 3,99 EUR (z DDV). Strošek dostave je enak, ne glede na težo ali vrednost pošiljke.

na zalogi

Ponudba za izdelek SAMSUNG LED TV 46F5300 (UE46F5300AWXXH)

- Plačilo po povzetju pošiljke (Pošta Slovenije). Plačilo se izvede na naslovu dostave! - Po predračunu. Ob nakupu izberete plačilo po predračunu. Plačilo lahko nakažete preko katerekoli spletne banke ali osebno na banki ali pošti. Ko plačilo prispe na transakcijski račun, blago takoj odpošljemo na navedeni naslov.

Dostava poteka izključno preko Pošte Slovenije ali Hitre Pošte ter kurirske službe Intereuropa. Artikel odpremimo naslednji dan po oddanem naročilu. V primeru vikenda ali praznikov,blago odpremimo prvi naslednji delovnik!

Dobavljivo v 1-2 ...

Ponudba za izdelek LED TV SAMSUNG 46F5300 [46''/ 116 cm, 1920 x 1080, 3 x HDMI, 2 x USB, Wi-fi, DVB-T/C, slo. menu]

Predračun ali spletna banka, plačilo po povzetju.

Rok dobave izdelka je naveden na strani s podrobnostmi posameznega izdelka. Vsak dobavitelj uporablja svoje načine dostave in zaračunava svoje stroške, ki pri tem nastanejo. Dobavitelj je dolžan blago dostaviti v roku, ki je naveden na strani s podrobnostmi izdelka v spletnem centru trgovina.over.net. V kolikor izdelka ni mogoče dostaviti v objavljenem roku, mora dobavitelj stranko o tem obvestiti in se z njo dogovoriti o novem načinu ali času dostave.