CANON D-SLR fotoaparat EOS 5D MARK III

CANON D-SLR fotoaparat EOS 5D MARK III

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Fotoaparat DSLR polne velikosti, ki lahko zajema fotografije ločljivosti 22 milijonov slikovnih pik s hitrostjo 6 fotografij na sekundo in videoposnetke polne visoke ločl... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:39.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o vsezatelefone.si ponudbi
Ponudba trgovine vsezatelefone.si za izdelek CANON D-SLR fotoaparat EOS 5D MARK III. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodatki pri digitalnih fotoaparatih
ISO vrednost
Kapaciteta dodane spominske kartice (v GB)
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX002FFC0A
Prijavi napako
Fotoaparat DSLR polne velikosti, ki lahko zajema fotografije ločljivosti 22 milijonov slikovnih pik s hitrostjo 6 fotografij na sekundo in videoposnetke polne visoke ločljivosti.

EOS 5D Mark III je fotoaparat DSLR polne velikosti z ločljivostjo 22,3 milijona slikovnih pik, 61-točkovnim samodejnim ostrenjem in neprekinjenim fotografiranjem s hitrostjo 6 fotografij na sekundo. Zajemate lahko kakovostne videoposnetke v polni visoki ločljivosti, pri katerih lahko ročno nadzorujete vse od hitrosti sličic do zvoka.

S tipalom CMOS z ločljivostjo 22,3 milijona slikovnih pik in procesorjem DIGIC 5+ boste lahko zajeli kakovostne in podrobne fotografije. Barve bodo svetle, a še vedno naravne, podrobnosti pa se bodo ohranile tudi v temnih senčnatih območjih in svetlih odtenkih.

EOS 5D Mark III prinaša izjemno kakovost slike v vseh svetlobnih pogojih. Z obsegom občutljivosti ISO od 100 do 25.600 (ki ga je mogoče razširiti do ISO 102.400) boste lahko tudi po sončnem zahodu fotografirali iz roke.

61-točkovni sistem širokopodročnega samodejnega ostrenja omogoča hitro in natančno ostrenje tudi predmetov izven središča. 41 križnih točk (od katerih je pet posebej občutljivih vrste dvojnega križa) zagotavlja natančno sledenje premikajočih se predmetov.

Sledite dogajanju s 6 fotografijami na sekundo in neprekinjenim zajemanjem 16.270 slik JPEG na kartico UDMA način 7 v enem zaporedju.

Ohranite podrobnosti v svetlih in senčnatih območjih z ustvarjanjem slik HDR v fotoaparatu.

Uživajte v kakovostnem videu visoke ločljivosti 1080p. Nestisnjen izhod HDMI omogoča snemanje videa ločljivosti 1920 x 1080 pri 8-bitnem načinu 4.2.2 v zunanje snemalnike, da ga lahko uporabljate pri različnih potekih dela. Z ročnim nadzorom in Canonovo celovito družino objektivov EF boste lahko uporabljali kinematografske vizualne učinke.

Dodajte videu zvočno podlago, ki si jo zasluži. EOS 5D Mark III snema digitalni stereo zvok pri 48 kHz in ponuja ročni nadzor ravni glasnosti. Standardni 3,5 mm priključek za mikrofon omogoča uporabo mikrofonov drugih proizvajalcev, s priključkom za slušalke pa lahko med snemanjem nadzorujete zvok.

Posnetke lahko začnete urejati, še preden prispete domov. Fotografijam lahko dodelite ocene od ena do pet, nato pa dve fotografiji primerjate na zaslonu. Posnetke Raw lahko obdelate kar v fotoaparatu in tako sprostite svojo ustvarjalnost – uporabite pretvorbo v črno-bele posnetke ali izravnajte nastavitev beline na že narejenih posnetkih.

Magnezijevo ohišje zagotavlja trdnost in trajnost brez dodatne teže. Zaščita pred vremenom varuje fotoaparat pred prahom in vlago.
CANON D-SLR fotoaparat EOS 5D MARK III
CANON D-SLR fotoaparat EOS 5D MARK III
14,99 €
v vsezatelefone.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka