SUPREME HAPPY DOG MAXI JUNIOR GR 23 - pasja hrana - 4 KG

Ponudba za izdelek Happy Dog Supreme Maxi Junior GR 23 - 4 kg

Plačilo s kreditno kartico Plačilo blaga je možno z Visa in Mastercard. Na žalost, ne moremo sprejeti plačil, poslanih v obliki gotovine ali čekov in nismo odgovorni za izgubo. Vaše kreditne kartice ne bomo obremenili, dokler ne bo vaše blago odpremljeno iz skladišča. V primeru vračila vam bomo plačan znesek vrnili. V primeru, da vaša kartica nima kritja, si pridržujemo pravico, da vam izstavimo račun za stroške, ki nastanejo pri pripravi zahtevkov za plačilo. Plačilo na podlagi predplačila Vse države na seznamu lahko plačujejo na podlagi predplačila, razen Finska, Irska in Švedska. Navedite ševilko vašega naročila ali številko stranke, ko vpišete informacijo o vašem bančnem nakazilu.

Brezplačna dostava nad 39eur! Dostava je možna le, če so izdelki na zalogi. V zelo redkih primerih, če izdelki niso dobavljivi, si pridržujemo pravico, da dostavo razdelimo. Stroški pošiljanja se obračunajo glede na vrednost naročenega blaga in so zaračunani samo enkrat. Dostavljamo v Veliko Britanijo (razen Gibraltar & Kanalski otoki), Republiko Irsko, Poljsko, Italijo, Češko Republiko, Dansko, Nizozemsko, Belgijo, Luxemburg, Finsko, Francijo, Nemčijo, Švedsko in Avstrijo, Slovenijo, Romunijo in Madžarsko. V Slovenijo dostavljamo, če naročite preko zoohit.si. V Slovenijo dostavljamo z dostavljalno službo DHL. Ko je naročilo odpremljeno, kar je običajno v enem - v dveh delovnih dneh po prejemu naročila, običajno traja tri do štiri delovne dni, da prispe.

Po dentaciji (rast in razvoj zob) imajo mladi psi velikih pasem manjšo potrebo po beljakovinah. Energijski in beljakovinski delež mora biti prilagojen posebnim zahtevam druge umirjene faze rasti za katero je tudi v tem obdobju pogosta značilnost prehitre rasti čemur sledijo vse posledice ki izhajajo iz tega (problemi s kolki zobmi itd.) Happy Dog Supreme Maxi Junior GR 23 pasja hrana je bila posebej razvita za drugo fazo življenja mladih psov velikih pasem (> 26 kg) od 6 - 18 mesecev za drugo fazo življenja mladih psov velikih pasem (> 26 kg) od 6. meseca (po dentaciji) do približno 18 mesecev starosti vsebuje zmanjšan odstotek beljakovin 23 % optimalno razmerje kalcija in fosforja za zdrav razvoj ne vsebuje rastlinske proteine (npr. soja koruzni gluten) uporablja visoko kakovostne živalske beljakovine visoko prebavljiva - na osnovi naravne prehrane z edinstveno Happy Dog Junior Plus formulo Z zmanjšano vsebnostjo beljakovin ponuja Happy Dog Supreme pasja hrana popolno prehrano občutljivih mladičev velikih pasem. Podrobnejše informacije o specializirani pasji hrani s Happy Dog Supreme Junior Plus Konceptom Happy Dog Supreme Life Plus Koncept je podprt z znanstvenimi študijamiv skladu z naravno prehrano volkov in ponuja skrbno uravnoteženo kombinacijo zdrave prehrane z vsemi hranilnimi snovmi. Laneno seme z Omega- 3 in Omega- 6 maščobnimi kislinami za zdravo kožo in dlako Fermentirana zrna z naravno mlečno kislino in aktivni metabolični encimi za zdrav imunski sistem Naravni silicij- fosilnih alg za močne kosti in sklepe Elementi v sledovih z visoko biološko razpoložljivostjo za optimalno presnovo Jabolko vsebuje naravni pektin in veliko vlaknin za zdravo prebavo Skrbno izbrana mešanica zelišč in dragocena eterična olja za zdrav prebavni sistem Zelenoustne školjke iz Nove Zelan

tehnični podatki

Cuin CX002D654B
Proizvajalec SUPREME
Vrsta opreme za pse hrana

Garancijske pogoje za SUPREME HAPPY DOG MAXI preveri pri ponudniku. Slika za SUPREME HAPPY DOG MAXI je lahko simbolična.