ELECTROLUX kuhalna plošča EGE6182NOK

Steklokeramična plošča kombinirana: Da Upravljanje: mehansko Število vseh kuhališč: 4 Število HIGH LIGHT kuhališč: 1 Indikacija delovanja: Da Električni...

Steklokeramična plošča kombinirana: Da Upravljanje: mehansko Število vseh kuhališč: 4 Število HIGH LIGHT kuhališč: 1 Indikacija delovanja: Da Električni vžig plamena: Da [Termična varovala, ki preprečujejo uhajanje plina, v primeru, da plamen na gorilniku ugasne. ] Termična varovala: Da Rešetka iz litine: Da Najvišja moč spredaj levo: 2.9 kW Najvišja moč kuhališča zadaj levo: 1.8 kW Najvišja moč kuhališča zadaj desno: 1.9 kW Najvišja moč kuhališča spredaj desno: 1 kW Širina: 58 cm Globina (proti zadnji steni): 51 cm Višina (zgoraj-navzdol): 5 cm Barva robu: brušen rob

tehnični podatki

Cuin CX002C914E
Proizvajalec ELECTROLUX
Energijski razred A
Globina (cm) 51
Način upravljanja na dotik
Širina (cm) 58
Št. električnih plošč 0
Št. indukcijskih plošč 0
Št. keramičnih plošč 1
Št. plinskih kuhališč 3
Velikost (V x Š x G v cm) 5 x 58 x 51
Višina (cm) 5

Garancijske pogoje za ELECTROLUX EGE6182NOK preveri pri ponudniku. Slika za ELECTROLUX EGE6182NOK je lahko simbolična.

Vsi podatki

 • Cena (najnižja naprej)
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Ime trgovine (A - Z)
  • Ime trgovine (Z - A)
Pred nakupom preverite lastnosti in ceno izdelka še pri izbranem trgovcu.
cca. 1 - 7 dni

Ponudba za izdelek Kombinirana kuhalna plošča Electrolux EGE6182NOK

Plačilo po povzetju, po predračunu in gotovinsko pri osebnem prevzemu na prevzemnem mestu v BTC LJ.

Dostavni stroški pri naročilih do 200 € so 3,99€, pri naročilih nad 200€ je dostava brezplačna.

Preveri

Ponudba za izdelek ELECTROLUX Plošča - kombinirana EGE6182NOK

Plačilo z gotovino ob prevzemu (pošta dostavi paket na vaš naslov) Plačilo po predračunu (predračun pošljemo na email) Plačilo z gotovino ob osebnem prevzemu v naši poslovalnici

V trgovini Maks-pro stremimo k najhitrejši možni dostavi naročenega blaga. Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije, hitro pošto in pa preko lastnih kurirjev. Običajno je med delovniki naročeno blago na naslovu prejemnika v 1-2 dneh od odpreme blaga. V času praznikov in med vikendi se rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša. Dostava po Ljubljani in okolici je brezplačna. Če naročenega blaga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov. V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzamete v vaši enoti Pošte Slovenije.

dobava 1 do 5 dni

Ponudba za izdelek Plošča - kombinirana EGE6182NOK Electrolux

 • z gotovino ob prevzemu (pošta Slovenije)
 • z nakazilom na TRR (po ponudbi /predračunu)
 • plačilo preko plačilnih oz. kreditnih kartic (Karanta, Diners Club, Eurocard/Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro, Activa)
 • plačilo preko plačilnega sistema PAYPAL
 • obročnim plačilom do 12 mesecev s kartico Diners Club
 • hitri kredit NLB povezani do 60 mesecev (do 12 mesecev brez obresti)
 • za pravne osebe možen tudi leazing
 • Pošta Slovenije. Dostava je za vse nakupe nad 100 EUR brezplačna. Stroški pošiljanja pri na kupu do 100 EUR pa zanašajo 5 EUR (z DDV). Artikli, ki so na zalogi so običajno dostavljeni v roku 1 do 3 dni.

  Preveri zalogo

  Ponudba za izdelek Š.PLOŠČA EGE 6182NOK ELECTROLUX

  Možni so naslednji načini plačila: * po predračunu na transakcijski račun prodajalca * z gotovino po povzetju

  Strošek dostave znaša 3,90€ ne glede na težo blaga. Ta je zaračunan že na predračunu poleg naročenega blaga. Dostava blaga je možna samo za območje Slovenije. Naročene izdelke lahko osebno prevzamete tudi v njihovi poslovalnici, ob prehodnem dogovoru.

  Na zalogi

  Ponudba za izdelek Electrolux EGE6182NOK vgradna kombinirana steklokeramična kuhalna plošča

  Možni so naslednji načini plačila: po povzetju (samo z gotovitno), po predračunu, preko spletne banke ali ob osebnem prevzemu (z gotovino ali plačilnimi in kreditnimi karticami. Pri plačilu ob osebnem prevzemu morate predhodno opraviti naročilo v spletni trgovini (s tem vam zagotovijo spletno ceno in potrdijo zalogo).

  Strošek dostave znaša 4,00 € (velja za celo Slovenijo). Pri osebnem prevzemu v trgovini 5pik (Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana-Črnuče) ni dodatnih stroškov.

  Na voljo

  Ponudba za izdelek Kuhalna plošča ELECTROLUX EGE6182NOK

  Mozni so naslednji nacini placila: po povzetju, po predracunu, s kreditnimi karticami(EuroCard/MasterCard, Karanta, American Express, Visa ), ali z bancnim nakazilom. Za podrobnejse informacije kontaktirajte prodajalca.

  Kupljeno blago dostavimo na vas naslov na obmocju republike Slovenije. Za dolocitev tocne ure dostave vas bo predhodno informiral dostavljavec. Za podrobnejse informacije kontaktirajte prodajalca.

  Na zalogi

  Ponudba za izdelek Electrolux plinska kuhalna plošča EGE6182NOK

  Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:
  - z gotovino ob prevzemu (velja Spletna cena)
  - z nakazilom na račun (po ponudbi / predračunu) (velja Spletna cena)
  - s plačilno oz. kreditno kartico (Eurocard/Mastercard, Visa, Diners) (5% nižji popust kot pri Spletni ceni)
  - plačilo na obroke Diners (največ 12 obrokov) (7% nižji popust kot pri Spletni ceni)
  - s storitvijo Mobitel Moneta (5% nižji popust kot pri Spletni ceni)
  - BanKredit NLB

  Strošek dostave:
  - redna dostava za glasbene zgoščenke, DVD filme ter računalniške igre: 1,50 EUR
  - redna dostava za ostale preostale vrste artiklov: 3 EUR
  V primeru osebnega prevzema, se strošek dostave ne obračuna.

  dobava 3-4 dni

  Ponudba za izdelek Electrolux EGE6182NOK vgradna kuhalna plošča

  Blago je možno plačati po predračunu, na obroke (SKB hitri kredit), po povzetju, ob prevzemu z gotovino in plačilnimi karticami (BA, Visa, Mastecard, Diners, American Express, Karanta...).

  Strošek dostave je obračunan pred zaključkom naročila, tako da po opravljenem plačilu nimate več nobenih dodatnih stroškov. Cena dostave je vedno enaka ne glede na težo paketa in znaša 3 EUR z DDV . Dostava velja za področje Slovenije. Za hitrejšo dostavo ali dostavo izven države Slovenije se je potrebno dogovoriti po telefonu oziroma elektronski pošti.

  na zalogi

  Ponudba za izdelek ELECTROLUX kuhalna plošča EGE6182NOK

  - Plačilo po povzetju pošiljke (Pošta Slovenije). Plačilo se izvede na naslovu dostave! - Po predračunu. Ob nakupu izberete plačilo po predračunu. Plačilo lahko nakažete preko katerekoli spletne banke ali osebno na banki ali pošti. Ko plačilo prispe na transakcijski račun, blago takoj odpošljemo na navedeni naslov.

  Dostava poteka izključno preko Pošte Slovenije ali Hitre Pošte ter kurirske službe Intereuropa. Artikel odpremimo naslednji dan po oddanem naročilu. V primeru vikenda ali praznikov,blago odpremimo prvi naslednji delovnik!

  Na zalogi

  Ponudba za izdelek ELECTROLUX EGE 6182 NOK

  Preko predračuna, kjer je možen dodaten popust ali po povzetju

  Strošek dostave je BREZPLAČEN ne glede na kraj in velikost, težo ali ceno izdelka.

  Ponudba za izdelek Kombinirana kuhalna ploąča Electrolux EGE6182NOK

  Preverite

  Ponudba za izdelek ELECTROLUX Kuhalna plošča EGE6182NOK

  Na voljo je več načinov plačila: z gotovino ob dostavi; po ponudbi /predračunu; v GA trgovinah s plačilno oziroma kreditno kartico in z obročnim plačilom.

  Dostavo izvaja Pošta Slovenije. Dostava je mogoča na kateri koli naslov v Sloveniji. Strošek dostave za člane GA kluba znaša 5,99 €, z anečlane pa 9,99 €. Dostava se opravlja od ponedeljka do petka od 10:00 do 18:00 ure. Dostava ob sobotah je mogoča samo v krajih, kjer pošta to omogoča. Naročeni izdelek vam pripelje en dostavljalec, ki je opremljen s transportnim vozičkom. Pri večjih in težjih izdelkih morate zagotoviti pomoč dostavljalcu.