ELECTROLUX kuhalna plošča EGE6182NOK

 • Cena (najnižja naprej)
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Ime trgovine (A - Z)
  • Ime trgovine (Z - A)
Pred nakupom preverite lastnosti in ceno izdelka še pri izbranem trgovcu.
dobava 3-4 dni

Ponudba za izdelek Electrolux EGE6182NOK vgradna kuhalna plošča

Blago je možno plačati po predračunu, na obroke (SKB hitri kredit), po povzetju, ob prevzemu z gotovino in plačilnimi karticami (BA, Visa, Mastecard, Diners, American Express, Karanta...).

Strošek dostave je obračunan pred zaključkom naročila, tako da po opravljenem plačilu nimate več nobenih dodatnih stroškov. Cena dostave je vedno enaka ne glede na težo paketa in znaša 3 EUR z DDV . Dostava velja za področje Slovenije. Za hitrejšo dostavo ali dostavo izven države Slovenije se je potrebno dogovoriti po telefonu oziroma elektronski pošti.

predvidoma 4-6 de...

Ponudba za izdelek ELECTROLUX kombinirana kuhalna plošča EGE6182NOK

Plačilo po povzetju ali predračunu.

Za naročene izdelke zaračunavamo stroške dostave v vrednosti 2,99 EUR. Strošek dostave se vam vedno informativno izpiše ali prišteje v košarici in je prikazan tudi na računu, ki ga prejmete z naročenim blagom. Za izdelke, ki imajo v opisih posebej označeno brezplačno dostavo, stroške dostave v celoti krijemo mi.

Preveri

Ponudba za izdelek ELECTROLUX Plošča - kombinirana EGE6182NOK

Plačilo z gotovino ob prevzemu (pošta dostavi paket na vaš naslov) Plačilo po predračunu (predračun pošljemo na email) Plačilo z gotovino ob osebnem prevzemu v naši poslovalnici

V trgovini Maks-pro stremimo k najhitrejši možni dostavi naročenega blaga. Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije, hitro pošto in pa preko lastnih kurirjev. Običajno je med delovniki naročeno blago na naslovu prejemnika v 1-2 dneh od odpreme blaga. V času praznikov in med vikendi se rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša. Dostava po Ljubljani in okolici je brezplačna. Če naročenega blaga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov. V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzamete v vaši enoti Pošte Slovenije.

Na zalogi

Ponudba za izdelek Š.PLOŠČA EGE 6182NOK ELECTROLUX

Možni so naslednji načini plačila: * po predračunu na transakcijski račun prodajalca * z gotovino po povzetju

Strošek dostave znaša 3,90€ ne glede na težo blaga. Ta je zaračunan že na predračunu poleg naročenega blaga. Dostava blaga je možna samo za območje Slovenije. Naročene izdelke lahko osebno prevzamete tudi v njihovi poslovalnici, ob prehodnem dogovoru.

Preverite

Ponudba za izdelek Electrolux EGE6182NOK vgradna kombinirana steklokeramična kuhalna plošča

Možni so naslednji načini plačila: po povzetju (samo z gotovitno), po predračunu, preko spletne banke ali ob osebnem prevzemu (z gotovino ali plačilnimi in kreditnimi karticami. Pri plačilu ob osebnem prevzemu morate predhodno opraviti naročilo v spletni trgovini (s tem vam zagotovijo spletno ceno in potrdijo zalogo).

Strošek dostave znaša 4,00 € (velja za celo Slovenijo). Pri osebnem prevzemu v trgovini 5pik (Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana-Črnuče) ni dodatnih stroškov.

Na voljo

Ponudba za izdelek Kuhalna plošča ELECTROLUX EGE6182NOK

Mozni so naslednji nacini placila: po povzetju, po predracunu, s kreditnimi karticami(EuroCard/MasterCard, Karanta, American Express, Visa ), ali z bancnim nakazilom. Za podrobnejse informacije kontaktirajte prodajalca.

Kupljeno blago dostavimo na vas naslov na obmocju republike Slovenije. Za dolocitev tocne ure dostave vas bo predhodno informiral dostavljavec. Za podrobnejse informacije kontaktirajte prodajalca.

Na zalogi

Ponudba za izdelek Electrolux plinska kuhalna plošča EGE6182NOK

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:
- z gotovino ob prevzemu (velja Spletna cena)
- z nakazilom na račun (po ponudbi / predračunu) (velja Spletna cena)
- s plačilno oz. kreditno kartico (Eurocard/Mastercard, Visa, Diners) (5% nižji popust kot pri Spletni ceni)
- plačilo na obroke Diners (največ 12 obrokov) (7% nižji popust kot pri Spletni ceni)
- s storitvijo Mobitel Moneta (5% nižji popust kot pri Spletni ceni)
- BanKredit NLB

Strošek dostave:
- redna dostava za glasbene zgoščenke, DVD filme ter računalniške igre: 1,50 EUR
- redna dostava za ostale preostale vrste artiklov: 3 EUR
V primeru osebnega prevzema, se strošek dostave ne obračuna.

na zalogi

Ponudba za izdelek Kombinirana kuhalna plošča ELECTROLUX EGE6182NOK

na zalogi

Ponudba za izdelek ELECTROLUX kuhalna plošča EGE6182NOK

- Plačilo po povzetju pošiljke (Pošta Slovenije). Plačilo se izvede na naslovu dostave! - Po predračunu. Ob nakupu izberete plačilo po predračunu. Plačilo lahko nakažete preko katerekoli spletne banke ali osebno na banki ali pošti. Ko plačilo prispe na transakcijski račun, blago takoj odpošljemo na navedeni naslov.

Dostava poteka izključno preko Pošte Slovenije ali Hitre Pošte ter kurirske službe Intereuropa. Artikel odpremimo naslednji dan po oddanem naročilu. V primeru vikenda ali praznikov,blago odpremimo prvi naslednji delovnik!

Preveri

Ponudba za izdelek Electrolux EGE6182NOK

PLAČILNI POGOJI Trenutno so v naši spletni trgovini možni spodnji načini plačila: 1. Avansno plačilo, oziroma plačilo po predračunu (100% avans) - Vaša Po prejemu naročila, oziroma povpraševanja, vam posredujemo aktualno ponudbo z že upoštevanim popustom po elektronski pošti, oziroma navadni pošti na naslov, ki ste ga navedli ob vašem naročilu. Ko je predračun v celoti poravnan, vam posredujemo potrdilo o plačilu, nato pa sledi dobava v dogovorjenem roku. V primeru izbire načina plačila po predračunu, vam na vse naročene izdelke pripada dani popust na običajno ceno, spletna trgovina TOPelektro bo vse prejete avanse smatrala kot končno naročilo in ga obravnavala kot nepreklicno. Vaša cena, oziroma cena za izbiro plačila po predračunu z že upoštevanim popustom je izraziteje označena pod Običajno ceno. 2. Plačilo po povzetju (minimalno 30% avansa) - Običajna cena Po prejemu naročila, oziroma povpraševanja, vam posredujemo aktualno ponudbo s ceno višjo od

PREVZEM IN DOSTAVA Dostava za vse artikle vrednosti nad 700,00 Eur v spletni trgovini TOPelektro je brezplačna in praviloma izvedena ne glede na izbrani način plačila v naslednjih dveh do sedmih delovnih dneh v kolikor je naročeno blago na zalogi. Ponudnik se zavezuje da bo blago, oziroma storitev opravil v dogovorjenem roku. Dostava za artikle vrednosti nižje od 700,00 Eur se doplača po ceniku pošte Slovenije. Kljub velikim prizadevanjem obstaja možnost, da kakšnega naročenega artikla pri naših dobaviteljih trenutno ni na zalogi. V tem primeru, Vas bomo o tem nemudoma obvestili po elektronski pošti, preko SMS sporočila in/ali osebno po telefonu še preden, Vam bomo poslali ponudbo in Vam sporočili okvirni dobavni rok, ter morebitne spremembe cen, nato pa Vas zaprosili za ponovno potrditev Vašega naročila. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati tudi drugo dostavno službo, v kolikor bo s tem naročilo lahko iz

Na zalogi

Ponudba za izdelek ELECTROLUX EGE 6182 NOK

Preko predračuna, kjer je možen dodaten popust ali po povzetju

Strošek dostave je BREZPLAČEN ne glede na kraj in velikost, težo ali ceno izdelka.

1 - 5 dni

Ponudba za izdelek Kombinirana kuhalna ploąča Electrolux EGE6182NOK

Po povzetju ob prevzemu artikla, po predračunu, nakazilo na TRR, s kartico, pri osebnem prevzemu je naročilo mogoče plačati tako z gotovino kot tudi s plačilno kartico Maestro ali s kreditnima karticama Visa in MasterCard. Pri plačilu s karticami se končnemu znesku prišteje še provizija, ki znaša 2% od zneska nakupa.

Dostava je mogoča na kateri koli naslov v Sloveniji in znaša 3.99 € za celotno naročilo v primeru plačila po povzetju in 1,99 € v primeru plačila po predračunu, ne glede na velikost in težo naročenega izdelka. Dostava izdelkov se izvaja s specializiranimi zunanjimi prevozniki. Možen je tudi osebni prevzem po predhodni najavi na sedežu podjetja.

Preveri

Ponudba za izdelek ELECTROLUX Kuhalna plošča EGE6182NOK

Na voljo je več načinov plačila: z gotovino ob dostavi; po ponudbi /predračunu; v GA trgovinah s plačilno oziroma kreditno kartico in z obročnim plačilom.

Dostavo izvaja Pošta Slovenije. Dostava je mogoča na kateri koli naslov v Sloveniji. Strošek dostave za člane GA kluba znaša 5,99 €, z anečlane pa 9,99 €. Dostava se opravlja od ponedeljka do petka od 10:00 do 18:00 ure. Dostava ob sobotah je mogoča samo v krajih, kjer pošta to omogoča. Naročeni izdelek vam pripelje en dostavljalec, ki je opremljen s transportnim vozičkom. Pri večjih in težjih izdelkih morate zagotoviti pomoč dostavljalcu.