MICRO SECURE DIGITAL (MICROSD) KARTICA SANDISK ULTRA 32 GB + adapter

Kakovostna in hitra microSD kartica, ki je primerna za vaše mobilne naprave, s pomočjo priloženega adapterja pa tudi za fotoaparate in naprave, ki podpirajo SD kartice. Ponaša...

Kakovostna in hitra microSD kartica, ki je primerna za vaše mobilne naprave, s pomočjo priloženega adapterja pa tudi za fotoaparate in naprave, ki podpirajo SD kartice. Ponaša se z visokimi hitrostmi pisanja, velja pa omeniti, da ima kartica funkcijo UHS-I ter prednaložen program Media Manager, ki vam omogoča enostavno urejanje dokumentov na vaši kartici.

tehnični podatki

Cuin CX002A8D1B
Proizvajalec SANDISK
Tip SD kartice micro SD
Velikost spomina 32 GB (32768 MB)

Garancijske pogoje za MICRO SECURE DIGITAL (MICROSD) preveri pri ponudniku. Slika za MICRO SECURE DIGITAL (MICROSD) je lahko simbolična.

Vsi podatki

 • Cena (najnižja naprej)
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Ime trgovine (A - Z)
  • Ime trgovine (Z - A)
Pred nakupom preverite lastnosti in ceno izdelka še pri izbranem trgovcu.

Ponudba za izdelek SanDisk Mobile Ultra Flash pomnilnik, 32 GB, UHS Class 1 / Class10, ...

Naročeno blago kupec po prejemu predračuna plača: - avans na TRR podjetja - plačilo po povzetju (plačilo dostavni službi).

Cena dostave do zneska 500 € je 4 €, nad to višino naročila pa je brezplačna.

Dobava po 02.09.2...

Ponudba za izdelek SanDisk SanDisk MicroSDHC kartica 32GBAndroid Class 10 z SD-adapterjem

Plačilo po povzetju: blago plačate v gotovini ali s priloženo splošno položnico Plačilo s kreditno kartico: kreditne kartice: Visa, Eurocard Mastercard, Karanta Pravne osebe: predračun.

Poštna dostava. Stroški dostave 4 EUR ne glede na vrednost naročila, težo paketa ali število morebitnih dostav, s katerimi bi bilo potrebno izdelke dostaviti. Blago, ki je na zalogi je dostavljeno v 4-7 dneh.