LEVEL rokavice SUBURBAN

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Izjemno lahke in udobne freestyle rokavice primerna tako za smučarje kot za snowboarderje, ki imajo rokav dodatno zaščiten z neoprenom. Praviloma se nosijo v rokavu bunde... Preberi cel opis
Proizvajalec
Barva
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00276B6B
Prijavi napako
Izjemno lahke in udobne freestyle rokavice primerna tako za smučarje kot za snowboarderje, ki imajo rokav dodatno zaščiten z neoprenom. Praviloma se nosijo v rokavu bunde. Nudijo izjemno gibljivost zapestja in neizmerno udobje, ob tem pa vas popolnoma zaščitijo pred vdorom vetra in vlage. Njihov Shell Nylon Fabric Material ponuja optimalno zaščito pred elementi, ob tem je zelo robusten in zelo dihajoč. Podložen imajo izjemno mehek in topel fliš, ki hitro odvaja vlago in vaše roke ohranja suhe. Lastnosti: Sestava: Vrhnja plast: 72% Poliester, 12%Poliuretan, 7%Usnje, 9% Poliamid. Posloga 100% Poliester. Toplotni indeks: 5/10 Vodo odbojne Krpica za nos Potiskana dlan iz silikona Posebna oblika zmanjšuje gubanje materiala rokavice in veča udobje. Silikonski printi na dlani, v kombinaciji z usnjem, povečata oprijem same rokavice. Rokavice so izjemno elastične.
LEVEL rokavice SUBURBAN
LEVEL rokavice SUBURBAN
64,95 €
v infinitysport

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka