GORENJE suhi sesalnik VCM 2222 R

Dvojni HEPA filter, krtača za parket, Super Silent, dodatni nastavki. VRSTA SESALNIKA SUHI VRSTA SESANJA VREČKA MOČ 2200 W VIR NAPAJANJA OMREŽJE OZNAKA...

Dvojni HEPA filter, krtača za parket, Super Silent, dodatni nastavki. VRSTA SESALNIKA SUHI VRSTA SESANJA VREČKA MOČ 2200 W VIR NAPAJANJA OMREŽJE OZNAKA VREČKE G/N BARVA RDEČA

tehnični podatki

Cuin CX00249C9A
Proizvajalec GORENJE
Dolžina kabla 9 m
Hepa filter da
Moč motorja 2200 W
Moč sesanja 420 W
Število filtracij 8
Teža sesalca 7,6 kg
Vrsta sesalca ležeči

Garancijske pogoje za GORENJE SUHI VCM 2222 preveri pri ponudniku. Slika za GORENJE SUHI VCM 2222 je lahko simbolična.

Vsi podatki

 • Cena (najnižja naprej)
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Ime trgovine (A - Z)
  • Ime trgovine (Z - A)
Pred nakupom preverite lastnosti in ceno izdelka še pri izbranem trgovcu.

Ponudba za izdelek Sesalnik GORENJE VCM2222R

SPLOŠNO O NAČINIH PLAČILA I.1.)Sistem Koohna.com kupcu omogoča plačilo nakupa izključno s kreditno ali debetno kartico, sistemom PayPal, darilnimi boni, plačilnim nalogom ali plačilom ob prevzemu blaga s strani kupca, pod pogoji, določenimi v teh splošnih pogojih. I.2.)Plačila se opravljajo izključno v eurih ali v primeru, da je sedež prodajalca zunaj euroobmočja, v valuti, ki predstavlja veljavno plačilno sredstvo v državi sedeža prodajalca. I.3.)Po izbiri ustreznega načina plačila s kreditno ali debetno kartico, s sistemom PayPal, z darilnimi boni, plačilnim nalogom ali z gotovinskim plačilom ob prevzemu blaga se kupec odpoveduje morebitni pravici do odstopa od ali spremembe naloga za izvedbo plačila z izbranim načinom plačila. I.4.)Kupec se strinja, da sme prodajalec v primeru suma zlorabe kateregakoli načina plačila po svoji prosti presoji vsako zadevno transakcijo brez predhodnega obvestila predati v reševanje pristojnim organom. I.5.)Kupec ne more pobotati svoje plačilne o

DOSTAVA BLAGA M.1.)Prodajalec je s strani kupca naročeno blago dolžan dostaviti na naslov, ki ga kupec označi v ponudbi kupca, poslani prek sistema Koohna.com, in ki je potrjen v sprejemu prodajalca, če določbe tega razdelka ne določajo drugače. M.2.)Prodajalec odgovarja za pravočasno in urejeno odpošiljanje blaga iz svoje poslovne enote in izročitev dostavljalcu, ne odgovarja pa za zamude, povzročene s strani dostavljalca. M.3.)V primeru nakupa blaga, ki je povezan z dostavo blaga na naslov dostave, ki ne predstavlja ene izmed poslovnih enot prodajalca, je prodajalec blago dolžan skladno s prejšnjo točko odposlati na naslov, ki ga prodajalec kupcu sporoči v elektronskem sporočilu, s katerim potrdi prejem kupčeve ponudbe. Čas dostave, ki ga prodajalec v takšnem elektronskem sporočilu ali drugače sporoči kupcu, kot tudi čas dostave, ki ga kupcu morda sporoči dostavljavec, je informativne narave, s čimer se kupec strinja, in njegova morebitna prekoračitev iz kateregakoli razloga nim

Ponudba za izdelek SUHI SESALNIK GORENJE VCM 2222 R

Ob nakupu v Merkurjevi spletni trgovini lahko kupec izbira med naslednjimi načini plačila: * po povzetju - z gotovino (provizijo poštne nakaznice krije Merkur), * s plačilno kartico MasterCard, * s plačilno kartico Maestro, * s plačilno kartico Activa, * s plačilno kartico Diners Club (ne velja za obročno plačevanje). * s plačilno kartico Visa in Visa Electron

Ob nakupu, v vrednosti 40,00 EUR ali več, ponudnik kupljeno blago dostavi brezplačno. Za nakupe do 40,00 EUR ponudnik obračuna simbolični znesek pošiljanja v višini 2,09 EUR. Navedeni pogoji dostave veljajo le pri nakupu v spletni trgovini. Ponudnik vrši dostavo preko Pošte Slovenije ali preko lastne dostavne službe. Kupljeno blago je dobavljivo običajno v 2 do 4 delovnih dneh, če ni drugače označeno. Če kupca v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzame v njegovi enoti Pošte Slovenije. V spletni trgovini želimo ugoditi vsem kupcem, zato kupljeno blago dostavimo na njihov naslov kamorkoli v Sloveniji. Dostava blaga v tujino ni mogoča.

5-7 dni

Ponudba za izdelek Sesalnik Gorenje VCM2222R

- Z gotovino ob prevzemu (po povzetju) - Z nakazilom na račun upravitelja spletne trgovine Shopland.si (podjetje Letona d.o.o) po ponudbi/predračunu - S plačilnimi karticami MasterCard, Visa, Maestro, Aktiva - Z darilnimi boni

Ne glede na težo in velikost izdelka so stroški dostave enotni (celotna Slovenija) in znašajo 3,90 Eur – brez kakršnihkoli dodatnih stroškov za plačilo po povzetju ali plačilo s kreditno kartico. za naročila nad 60€, POŠTNINA BREZPLAČNA!

Ponudba za izdelek VCM2222R Sesalnik

Možni so naslednji načini plačila: po povzetju, po predračunu, s kreditnimi karticami(EuroCard/MasterCard, Karanta), ali z bančnim nakazilom.

Kupljeno blago dostavimo brezplačno na vaš naslov na območju republike Slovenije. Za določitev točne ure dostave vas bo predhodno kontaktiral naš pooblaščen dostavljavec.

Na zalogi

Ponudba za izdelek Sesalnik VCM2222R

 • z gotovino ob prevzemu (pošta Slovenije)
 • z nakazilom na TRR (po ponudbi /predračunu)
 • plačilo preko plačilnih oz. kreditnih kartic (Karanta, Diners Club, Eurocard/Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro, Activa)
 • plačilo preko plačilnega sistema PAYPAL
 • obročnim plačilom do 12 mesecev s kartico Diners Club
 • hitri kredit NLB povezani do 60 mesecev (do 12 mesecev brez obresti)
 • za pravne osebe možen tudi leazing
 • Pošta Slovenije. Dostava je za vse nakupe nad 100 EUR brezplačna. Stroški pošiljanja pri na kupu do 100 EUR pa zanašajo 5 EUR (z DDV). Artikli, ki so na zalogi so običajno dostavljeni v roku 1 do 3 dni.

  na zalogi

  Ponudba za izdelek VCM2222R Sesalnik

  - Plačilo po povzetju pošiljke (Pošta Slovenije). Plačilo se izvede na naslovu dostave! - Po predračunu. Ob nakupu izberete plačilo po predračunu. Plačilo lahko nakažete preko katerekoli spletne banke ali osebno na banki ali pošti. Ko plačilo prispe na transakcijski račun, blago takoj odpošljemo na navedeni naslov.

  Dostava poteka izključno preko Pošte Slovenije ali Hitre Pošte ter kurirske službe Intereuropa. Artikel odpremimo naslednji dan po oddanem naročilu. V primeru vikenda ali praznikov,blago odpremimo prvi naslednji delovnik!

  1 - 5 dni

  Ponudba za izdelek VCM2222R Sesalnik (334987)

  Po povzetju ob prevzemu artikla, po predračunu, nakazilo na TRR, s kartico, pri osebnem prevzemu je naročilo mogoče plačati tako z gotovino kot tudi s plačilno kartico Maestro ali s kreditnima karticama Visa in MasterCard. Pri plačilu s karticami se končnemu znesku prišteje še provizija, ki znaša 2% od zneska nakupa.

  Dostava je mogoča na kateri koli naslov v Sloveniji in znaša 3.99 € za celotno naročilo v primeru plačila po povzetju in 1,99 € v primeru plačila po predračunu, ne glede na velikost in težo naročenega izdelka. Dostava izdelkov se izvaja s specializiranimi zunanjimi prevozniki. Možen je tudi osebni prevzem po predhodni najavi na sedežu podjetja.

  na zalogi

  Ponudba za izdelek Sesalnik GORENJE VCM2222R

  Ostale cene

  Tehnoplus.si
  114,90 €
  1-2 dni

  Ponudba za izdelek Gorenje VCM2222R Sesalnik (334987)

  Spletna trgovina tehnoplus.si omogoča naslednje načine plačila: - z gotovino ob prevzemu - z nakazilom na račun podjetja TEHNO-HIŠA, d.o.o. Kočevje po ponudbi/predračunu - z gotovino na sedežu podjetja TEHNO-HIŠA, d.o.o. Kočevje - Možnost plačila do 24 obrokov ,na sedežu podjetja TEHNO-HIŠA, d.o.o. Kočevje

  Pri naročilu nad 100 € z DDV in izdelkih, pri katerih je to posebej navedeno, vam bomo naročeno dostavili brezplačno. Za vso ostalo blago zaračunamo dostavo v Sloveniji v znesku 5 €, ne glede na težo, količino ali vrednost vašega naročila. V kolikor je način plačila po povzetju preko poštne nakaznice si Pošta Slovenije lahko za vračilo kupnine zaračuna manupulativne stroške in sicer 1% vrednosti blaga oz. minimalno 0,96 € oz. maksimalno 5,10 €. V nekaterih primerih je možna tudi sobotna dostava, dostava do 10. ure ali dostava po 16. uri.