SUUNTO športna ura Core, All Black

SUUNTO športna ura Core, All Black

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ura Suunto Core outdoor je model, ki je kot nalašč za vse navdušence, ki radi hodijo na prostem. Njegova robustnost in lahko berljiv zaslon bosta zagotovo v... Preberi cel opis
175,00 € -3 %
170,00 €
1-5 dni
-3 %175,00 €
z dostavo 173,99 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
173,99 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 03:10.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Koku.si ponudbi
Ponudba trgovine Koku.si za izdelek SUUNTO športna ura Core, All Black. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
GPS sprejemnik
ne
Izgled
Merilnik srčnega utripa
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0010E198
Prijavi napako
Ura Suunto Core outdoor je model, ki je kot nalašč za vse navdušence, ki radi hodijo na prostem. Njegova robustnost in lahko berljiv zaslon bosta zagotovo všeč tistim, ki vsak prosti trenutek preživijo na prostem.


Zaradi uporabe ustreznih materialov in preizkušenih rešitev se bo ta model izkazal ne le na poti, temveč tudi v vsakdanjem življenju. Zaradi svoje zasnove jo lahko kombinirate tako s klasičnimi kavbojkami kot z bolj tehničnimi gorskimi hlačami.

Ura Suunto Core outdoor je še en model finskega proizvajalca, ki se ponaša z bogatimi izkušnjami in znanjem za izdelavo nekaterih najbolj priljubljenih ur za uporabo na prostem, ki jih odlikujeta zanesljivost in izjemna funkcionalnost. Nič drugače ni z modelom Suunto Core, ki je namenjen vsem pustolovcem in gorskim pohodnikom. Ura je izdelana iz visokokakovostnih materialov z ugodnim razmerjem med težo in vzdržljivostjo, zato je celotna naprava primerna za zahtevne razmere na terenu. S številnimi funkcijami, kot so višinomer, kompas, barometer in vremenske funkcije, boste lahko v realnem času spremljali prevladujoče razmere.
SUUNTO športna ura Core, All Black
SUUNTO športna ura Core, All Black
170,00 €
v Koku.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka