ENLARGO KREMA ZA POVEČANJE PENISA DEVELOPMENT CREAM

 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Ime trgovine (A - Z)
  • Ime trgovine (Z - A)
Pred nakupom preverite lastnosti in ceno izdelka še pri izbranem trgovcu.
Preveri

Ponudba za izdelek ENLARGO - krema za povečanje penisa

na zalogi

Ponudba za izdelek Enlargo Development Cream 50 g

Preveri

Ponudba za izdelek Enlargo Development Cream 50 g

Plačilne opcije so naslednje: * po povzetju: pošiljko pošljejo priporočeno z odkupno vrednostjo. * po predračunu: ko kupec opravi naročilo, se mu izpišejo podatki na kateri račun je potrebno denar nakazati. Takoj ko je plačilo vidno, izdelke pošljejo priporočeno na željeni naslov.

Stroški pošiljanja znašajo 4,00 EUR. Brezplačna poštnina velja pri nakupu nad 60 EUR. Osebni prevzem je mogoč vsak delavnik od 9-18 ure.

Na zalogi

Ponudba za izdelek Krema za povečanje penisa Enlargo Development Cream

Plačilo je možno: Z gotovino po prevzemu. Z nakazilom na račun podjetju Ambo storitve d.o.o. (po predračunu / ponudbi) Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in izdelke vrniti, če je to potrebno in mogoče. Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj profil).

Dostavo naročenega blaga opravlja podjetje Pošta Slovenije d.o.o. Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, vam pustijo obvestilo. Rok dviga paketa na pošti je 15 delovnih dni. Za vse pošiljke velja dostava po veljavnem ceniku Pošte Slovenija d.o.o. Naročila, oddana do 16:00 ure vsak delavnik, praviloma oddamo že isti dan, najkasneje pa v naslednjih dveh delovnih dneh. V primeru, da to ni mogoče, stranko obvestimo po telefonu (če je na voljo) ali po e-pošti. Poštnina: 2,00 EUR Odkupnina: 0,50 EUR Poštnina + odkupnina(po povzetju): 2,50 EUR Hitra pošta: 9,60 EUR

Ponudba za izdelek Krema Enlargo za povečanje penisa