CANON DODATEK RH4-32 (CF1465B011AA)

držalo role 2 in 3-inčno za iPF710

držalo role 2 in 3-inčno za iPF710

tehnični podatki

Cuin CX00205D5C
Proizvajalec CANON
Vrsta dodatka ostalo

Garancijske pogoje za CANON DODATEK RH4-32 (CF1465B011AA) preveri pri ponudniku. Slika za CANON DODATEK RH4-32 (CF1465B011AA) je lahko simbolična.

Vsi podatki

 • Cena (najnižja naprej)
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Ime trgovine (A - Z)
  • Ime trgovine (Z - A)
Pred nakupom preverite lastnosti in ceno izdelka še pri izbranem trgovcu.

Ponudba za izdelek DODATEK CANON RH4-32 (1465B011AA)

Vam, dragi kupci oziroma partnerji omogočamo naslednje načine plačila: z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun upravitelja portala (po ponudbi / predračunu), s plačilnimi oz. kreditnimi karticami Maestro, MasterCard, Visa, Karanta, American Express; (3% višja končna cena – velja za plačilo s karticami preko spleta), s plačilom računa, možnosti obročnega plačevanja - z kartico American Express (na 3, 6 ali 12 obrokov) Provizija pri tovrstnem plačilu je sledeča: - 3 obroki: 1,25 % + osnovna provizija - 6 obrokov: 2,2 % + osnovna provizija - 12 obrokov: 4,1 % + osnovna provizija Osnovna provizija pri kartici American Express je 3 %. - obročno odplačevanje s sklenitvijo kredita SKB banke Za sklenitev kredita potrebujete: - 3 originalne bančne izpiske - osebni dokument (osebna izkaznica, potni list, vozniško dovoljenje izdano po letu 2009) - davčno ševilko - bančno (debetno) Maestro kartico

Dostava Produkti in storitve naročene na portalu www.akcija.si gredo na pot v najkrajšem možnem času. Če je produkt na zalogi, se to običajno zgodi še isti delovni dan. Hitrost in udobnost dostave je ključna, zato logističnemu procesu posvečamo posebno pozornost. Da bi naročene produkte dostavili hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Običajno je to paketna dostava Pošte Slovenije, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan, vendar le za produkte naročene do 14.00 ure. Seveda lahko produkte prevzamete osebno na sedežu podjetja na Tržaški cesti 21 v Mariboru, v tem primeru ne plačate poštnine, hkrati pa vam omogočimo tudi stik z našimi strokovnjaki. Lasten prevzem na sedežu spletnega trgovskega portala Akcija.si je mogoč vsak delovnik med 08.30 in 15.50 uro. Upravitelj portala bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk družbe Comtron je Pošta Slovenije, vendar lahko izberemo tudi drugo dostavno službo, a l

1 - 5 dni

Ponudba za izdelek DODATEK CANON RH4-32 (1465B011AA)

Po povzetju ob prevzemu artikla, po predračunu, nakazilo na TRR, s kartico, pri osebnem prevzemu je naročilo mogoče plačati tako z gotovino kot tudi s plačilno kartico Maestro ali s kreditnima karticama Visa in MasterCard. Pri plačilu s karticami se končnemu znesku prišteje še provizija, ki znaša 2% od zneska nakupa.

Dostava je mogoča na kateri koli naslov v Sloveniji in znaša 3.99 € za celotno naročilo v primeru plačila po povzetju in 1,99 € v primeru plačila po predračunu, ne glede na velikost in težo naročenega izdelka. Dostava izdelkov se izvaja s specializiranimi zunanjimi prevozniki. Možen je tudi osebni prevzem po predhodni najavi na sedežu podjetja.

Rok dobave 2 - 7 ...

Ponudba za izdelek DODATEK CANON RH4-32 (1465B011AA)

V spletni trgovini www.topsolutions.si imate na voljo naslednje načine plačila: - Z gotovino ob osebnem prevzemu (velja spletna cena) - S kreditno kartico ob osebnem prevzemu (3% provizija na vrednost naročila) - Z nakazilom na račun (velja spletna cena) - S kreditno kartico preko spleta (3% provizija na vrednost naročila) - Po povzetju brez poštne provizije! (velja spletna cena)

V spletni trgovini www.topsolutions.si imate na voljo naslednje načine dostave: - Pošiljanje s Pošto Slovenije ali GLS - Osebni prevzem na Tbilisijski ulici 57b v Ljubljani Naročila za artikle na zalogi bodo poslana še isti dan ali najkasneje naslednji dan po oddanem naročilu. V kolikor naročenega artikla ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili.